Çoban Yıldızı 10. bölüm fragmanında Rüveyda'nın yeri öğrenilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Çoban Yıldızı 10. bölüm fragmanında Rüveydanın yeri öğrenilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 18:19

Çoban Yıldızı yayınlanan 10. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi haline gelen Çoban Yıldızı yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde beklenmedik birinden yardım alan Zühre yeni bir hayata adım atmak üzeredir. İşte, Çoban Yıldızı yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan Çoban Yıldızı dizisi yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Heyecan dolu dizi Çoban Yıldızı yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Zekkar kendisine kazık atanlardan bir bir hesap sorma niyetindedir. İşte, Çoban Yıldızı yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zühre, Seyit ve ailesini geride bırakıp kaçmıştır. Seyit bir yandan Zühre’yi ararken bir yandan da Rüveyda’nın yerini bulmaya çalışır. Rüveyda’nın izini bulur ancak Rüveyda ne kadar istese de ailesine dönemez ve yeni bir belaya sürüklenir.

Zekkar kendisine kazık atanlardan bir bir hesap sorma niyetindedir.

Beklenmedik birinden yardım alan Zühre yeni bir hayata adım atmak üzeredir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Fikret, Zühre’nin teklifine cevap vermeden telefonu kapatır. Telefonun ucunda Zühre, namlunun ucunda ise Seyit vardır ve ikisinin de akıbeti Fikret’in elindedir.

Zekkar bulduğu her fırsatta Sırma’nın üstüne gitmeye devam eder. Sırma’ya arkasını dönen erkeklere Ali de eklenmiştir. Rüveyda’nın kaçacak yeri kalmamış, iyice köşeye sıkışmıştır. Tam kurtuldum sanırken yeni bir açmaza düşecektir.

Zühre, Seyit’i kurtarmak için her şeyi göze alır ama bu o kadar kolay olmayacaktır…

BAKMADAN GEÇME!