Cesur Yürek 21. final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur Yürek 21. final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 13:06

Cesur Yürek final bölümü dün akşam yayımlandı. Entrika ve aksiyon yüklü dizi 21. bölümüyle final yaptı. Onur Tuna, usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz'ün başrollerinde yer aldığı Cesur Yürek son bölümünde nefes kesen sahneler vardı. Ömer, Berrin'den aldığı destekle düşmanlarıyla savaştı. Ömer'in soluğunu ensesinde hisseden Ferhat zor anlar yaşadı. İşte, Cesur Yürek final bölüm özeti!

Haberin Devamı

Cesur Yürek 21. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Show TV ekranlarında yaklaşık 6 aylık macerasının ardından final kararı alan Cesur Yürek, 21. bölümünde nefes kesen sahneler vardı Ömer'in Hamza'yla ilgili aldığı haber, Ferhat ile Kirve'nin sonunu getirmiştir Bugüne kadar yaşanan her şeyin hesabını sormaya hazırlanan Ömer, Cesur Yürek final bölümünde Berrin'in de desteğiyle düşmanlarına ders verme çabasına girdi. Peki, Ömer amacına ulaşabildi mi? Finalde neler yaşandı? İşte, Cesur Yürek son bölümünde yaşananlar!

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ömer Hamza’nın ölümü üzerine harekete geçer. Ferhat için yolun sonu görünür. Ömer hem Ferhat’tan hem de arkasındaki Kirve’den hesap sormak için ortalığı kasıp kavurur. Ömer düşmanlarına karşı kendisine yeni bir yol çizmeye karar verir. Bu yolda ona en büyük desteği Berrin verecektir.

Haberin Devamı

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cesur Yürek”in 20. bölümünde; Ömer Kirve'nin arkasındaki güçlere ulaşabilmek için planını yapar. Tatar Ahmet ve İskender  tekrar bir araya gelmeleriyle dengeler yeniden değişir.  Kirve, Tatar Ahmet ve Gevaşlı'yı barıştırmak için Karabigalı'ya başvururken Ferhat'ı oyun dışı eder. Ferhat Ömer'e karşı tehlikeli bir plan yapar. Hamza'yı ele geçiren Ferhat bu sefer oyunu uzatmaz. Ömer'in soluğunu ensesinde hisseden Ferhat'ın son oyunu büyük bir yıkım olur.

BAKMADAN GEÇME!