Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 23:05

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Korludağ’da tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtınanın geçmediğini herkesin kulağına fısıldadı. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini gösterdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilere oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Perşembe akşamlarının romantizm ve entrika dozu yüksek dizisi Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanan son bölümünde kısa süreliğine romantik bir geziye çıkan Sühan ve Cesur, büyük umutlarla eve geri döndüklerinde Rıza ile ilgili şaşırtan gerçekleri öğrendiler. Onların mutluluğu, Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıydı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Korludağ’da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir.

Korludağ’da tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtınanın geçmediğini herkesin kulağına fısıldar. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini göstermiştir. Geçmişiyle yüzleşen Tahsin Korludağ’ın itirafları herkesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı haykıran Cahide sesini kimseye duyuramaz. 

Cesur ve Sühan, büyük umutlarla eve geri döndüklerinde, Rıza’nın hâlâ hayatta olduğu haberiyle sarsılırlar. Onların mutluluğu, Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıdır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cesur ve Sühan’ın en mutlu gününde yaşanan olay, düşmanlarının hayatlarından öyle kolayca çekip gitmeyeceğini herkese kanıtlar. Sühan’ı ve bebeklerini koruyamamanın pişmanlığını yaşayan Cesur, Rıza’nın suç ortağını bulmaya kararlıdır.

Birisinin Sühan’ı zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktığında Korludağ’da değişim rüzgarları esmeye başlamıştır. Herkes birbirine şüpheyle bakarken, en büyük yüzleşme Cesur ve Tahsin Korludağ arasında yaşanır. Fırtınayı koparacak haber ise Cahide’den gelir. Verdiği bilgi kafalarda yepyeni soru işaretleri yaratacaktır.

Korludağ’da güneş bir kez daha yüzünü gösterdiğinde Cesur sevdiği kadını sonsuza kadar yanından ayırmayacağını kanıtlar. Sühan’la Cesur birbirine aşkla bakarken asıl tehlike onlara hiç beklemedikleri kadar yakındır.

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı


SON 24 SAATTE NELER OLDU?



BAKMADAN GEÇME!