Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 23:22

Cesur ve Güzel dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Korludağ’da güneş bir kez daha yüzünü gösterdiğinde Cesur sevdiği kadını sonsuza kadar yanından ayırmayacağını kanıtladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Kısa bir süre sonra ekran macerasını noktalayacak olan Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanan son bölümünde Sühan ve Cesur nikah masasına oturmanın mutluluğunu yaşarken; Rıza'dan gelen haber herkesi şaşırttı. Sühan’ı ve bebeklerini koruyamamanın pişmanlığını yaşayan Cesur, Rıza’nın suç ortağını bulmaya kararlıydı. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Cesur ve Sühan’ın en mutlu gününde yaşanan olay, düşmanlarının hayatlarından öyle kolayca çekip gitmeyeceğini herkese kanıtlar. Sühan’ı ve bebeklerini koruyamamanın pişmanlığını yaşayan Cesur, Rıza’nın suç ortağını bulmaya kararlıdır.

Birisinin Sühan’ı zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktığında Korludağ’da değişim rüzgarları esmeye başlamıştır. Herkes birbirine şüpheyle bakarken, en büyük yüzleşme Cesur ve Tahsin Korludağ arasında yaşanır. Fırtınayı koparacak haber ise Cahide’den gelir. Verdiği bilgi kafalarda yepyeni soru işaretleri yaratacaktır.

Korludağ’da güneş bir kez daha yüzünü gösterdiğinde Cesur sevdiği kadını sonsuza kadar yanından ayırmayacağını kanıtlar. Sühan’la Cesur birbirine aşkla bakarken asıl tehlike onlara hiç beklemedikleri kadar yakındır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Rıza’nın tutuklanması, Cesur ve Sühan’ın geleceğe tekrar umutla bakmasına sebep olur. Düşmanının kolayca pes etmeyeceğini hisseden Cesur, Sühan’ı üzmemek için düşüncelerini kendine saklar. Artık önlerinde planlamaları gereken muhteşem bir düğün vardır.

Bebeğinin kaçırıldığını öğrenen Hülya deliye döner ve ona tekrar kavuşmak için her yolu dener. Giderek tehlikeli hale gelen Hülya’dan tedirgin olan Cahide, çözümü geçmişi hatırlamayan Tahsin Korludağ’a yanaşmakta bulur. Onun gözüne girmek için elinden geleni yapsa da önündeki en büyük engel yine Korhan olacaktır.

Cesur ve Sühan mutlu sona emin adımlarla yürürken verdikleri karar Korludağ’da büyük yankı uyandırır. Evlilik haberinin herkes üzerinde farklı etkileri olmuştur. Geçmişin kırgınlıkları, korku ve endişeler gün yüzüne çıkarken gelişmeleri dikkatle izleyen Rıza, son kozunu oynamak için beklediği fırsatı eline geçirir.

BAKMADAN GEÇME!