Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümü nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümü nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 22:54

Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünde yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Cesur ve Güzel'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kaldı. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yaptı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Romantizm ve entrika dozu yüksek sahneleriyle ön plana çıkan Cesur ve Güzel'de Tahsin Korludağ bıçaklandı. Haberin yayılması ardından tüm Korludağ Konağı sarsıldı. Öte yandan Cesur’un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Cesur, Rıza’yı köşeye sıkıştırdığı anda bir karar vermek zorunda kalır, Sühan onun doğru kararı vermesi için dua ederken babasının bıçaklandığı haberiyle tüm Korludağ sarsılır. Korhan, tüm yaşananlardan Cahide’yi sorumlu tutsa da ailesinin iyiliği için sessiz kalmak zorunda kalır. Tahsin Korludağ, bu sefer hepsinin elini kolunu bağlayacak bir sürpriz yapmıştır.

Her şeyini kaybeden Bülent, intikam almayı kafasına koymuş şekilde Korludağ Çiftliği’nin kapısını çalar. Mihriban’ın tüm çabalarına rağmen, Bülent’in hırsı onu hata yapmaya mahkum etmiştir. Cesur’un önüne çıkardığı bütün virajları ustalıkla dönen Rıza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rıza’nın kurduğu tuzaklara ayrı ayrı ilerlerken, ikisinin de aklında birbirlerinde duydukları aşktan başka bir şey yoktur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tüm düşmanlıkları geride bırakıp yeniden bir aile olmak isteyen Sühan, Cesur’a mutlu haberi verir. Bir bebekleri olacağını öğrenen Cesur, sevinçten deliye döner. Bundan sonra ne olursa olsun Sühan’ın elini bırakmamaya kararlıdır.

Tahsin Korludağ’ın etrafındaki çember hızla daralırken, çözüm yine Rıza’dan gelir. Günahlarının ortaya çıkmasına engel olmak için bir oyun daha oynarlar fakat bu sefer kazanan sürpriz bir isim olacaktır.

Geçmişin sırları Bülent’in peşini bırakmazken, yaktığı kıvılcım Cahide’nin evliliğini de alevler içinde bırakır. Korhan’ın, Cahide’yi affetmesi giderek zorlaşmaktadır.

Sühan’ın teklifini kabul eden Cesur ona değiştiğini ispatlamak için büyük çaba sarf ederken hayat, önüne büyük engeller çıkarmaya devam eder. Tüm evlatlarını kaybeden Tahsin Korludağ ise Cesur’dan intikamını alacak son kozunu oynamak için fırsat beklemektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!