Cesur ve Güzel 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar aydınlanacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Detaylar aydınlanacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 09:52

Cesur ve Güzel dizisi son bölümün ardından 23. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Cahide'nin başına gelen olaylar, bir anlık gerilime neden olmuştur. Cinayet konusunun arkasını kovalayan Cesur ise yakaladığı ipuçları ile enteresan olaylarla karşı karşıya kalmıştır. Peki, Cesur ve Güzel 23. yeni bölüm fragmanında yeni detaylar ortaya çıkacak mı? Peki, bazı gelişmelerin ekrana geleceği Cesur ve Güzel 23. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel dizisi dün akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilere heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatan Cesur ve Güzel dizisinde heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden anlar yer aldı. Son bölümde Cahide, evliliğini geri kazanmak için elinden geleni yapmaya çabalarken aldığı haberle sarsıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Cesur ve Güzel son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Haberin Devamı

Sevdiği kadının dudaklarından dökülen kelimeler Cesur’un kalbini paramparça eder. Bebeği için aşkından vazgeçmeyi göze alan Sühan için en büyük bedel, Cesur’un gözlerindeki hayal kırıklığıdır. 

Tahsin Korludağ’ın cinayet davasında ikinci duruşma hareketli geçer, ortaya çıkan yeni deliller, Cesur ve Sühan’ı birlikte hareket etmek mecburiyetinde bırakacaktır. 

Cahide, evliliğini geri kazanmak için elinden geleni yapmaya çabalarken aldığı haberle sarsılır. Bundan sonra Korludağ Çiftliği’nde hayat giderek zorlaşacaktır. 

Yan yana olmak canlarını yaksa da Cesur ve Sühan, cinayeti aydınlatacak büyük ipucunun peşine düşerler. Annesinin ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çok yaklaşan Cesur’u yolun sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sühan, Cesur’a hamile olduğunu söylemek üzereyken, babası ve Cesur arasındaki savaşın büyüklüğüne bir kez daha şahit olur. Sühan’ın öfkesi, kalbinin sesini bastırır ve Cesur’a gerçekleri söylemekten vazgeçer. Fakat Cesur sevdiği kadının ondan uzaklaşmasına izin vermeyecektir.

Korludağ çiftliğine bırakılan bebek, hiç beklenmeyen olaylara neden olurken, Sühan babasının hiç görmediği bir yüzüyle karşı karşıya gelir. Alemdaroğlu çiftliğinde büyük bir gizem hâkimdir. Köşeye sıkışan Rıza, giderek daha tehlikeli hale gelir.

Cahide, Korludağ’daki eski yerini geri kazanmaya çalışırken büyük bedeller ödemesi gerektiğinin farkındadır. Cesur sayesinde babasından yılların intikamını alan Korhan, ona borcunu bir iyilikle ödemeye karar verir. 

Cesur kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Cesur, amacına bir adım daha yaklaşırken uçurumun kenarında yürüyen Sühan’ı zor bir karar beklemektedir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!