Cennetin Gözyaşları 7. bölüm fragmanında Arzu'dan şaşırtan seferberlik

Güncelleme Tarihi:

Cennetin Gözyaşları 7. bölüm fragmanında Arzudan şaşırtan seferberlik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2017 17:42

Cennetin Gözyaşları 7. yeni bölüm fragmanında meydan gelen olaylar içerisinde yer alan Nilgün'ün planı, istediği gibi gitmeyince işler değişecektir. Arzu'nun Cennet'i kurtarmak için seferber olması ise gerçeklerin ortaya dökülmesini istememesinden kaynaklanmaktadır. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Cennetin Gözyaşları 7. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Cennetin Gözyaşları yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Cennetin Gözyaşları yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Nilgün'ün ölümcül planı hiç umduğu gibi sonuçlanmaz. İşte, Cennetin Gözyaşları yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Nilgün'ün ölümcül planı hiç umduğu gibi sonuçlanmaz. Arzu da Cennet'i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır çünkü Cennet'e bir şey olursa Suna tarafından gerçeklerin ortaya döküleceğini biliyordur. Sonunda zafere ulaşır. Arzu sorunlardan kurtulmuş ve az da olsa rahat nefes alacağını düşünürken bu defa Melisa'yı kaybedecek olmakla yüz yüze gelir... Cennet ise kurtulmuştur ama bu durum öyle kolay kapanacak değildir. Selim ve Orhan ayrı kollardan Cennet'i kimin kaçırdığını araştırırken beklenmedik bir şey olur. Cennet çok büyük bir sırra ulaşmak üzeredir. Artık tüm dengeler değişecektir... Özellikle de Selim ve Cennet arasındaki dengeler. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cennet her şeye rağmen ayakta durma mücadelesine devam ederken bir de Selim'le arası açılır. Her şeyin üst üste geldiği dönemde daha kötü şeyler onu bekliyordur. Nilgün, Cennet'in Selim'in aslında kim olduğunu öğreneceğini düşündüğü için tehlikeli bir planın içine girmiştir. Ne var ki bu plan sadece Cennet'e değil Arzu'ya da zarar verecektir. Tüm bunlar olana kadar Selim ve Cennet'in ilişkisi de artık ivme kazanır. İlk defa Cennet için her şey yolunda gidiyordur. Ta ki Nilgün'ün ölümcül planı devreye girene kadar.

BAKMADAN GEÇME!