Cennetin Gözyaşları dizisinin son bölümünde dramatik anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Cennetin Gözyaşları dizisinin son bölümünde dramatik anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2018 23:00

Cennetin Gözyaşları dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde yirmi üç yıllık sır sonunda ortaya çıktı. Cennet, etrafındaki herkesin kendisinden sakladığı bu sırrı kendi başına öğrendi ve bu acı gerçeğin karşısında yıkıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cennetin Gözyaşları dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cennet, tüm hayatı, ailem dediklerinin bile bile susuyor olması karşısında ne yapacağını bilemez haldeydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cennetin Gözyaşları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yirmi üç yıllık sır sonunda ortaya çıkmıştır. Cennet, etrafındaki herkesin kendisinden sakladığı bu sırrı kendi başına öğrenmiş ve bu acı gerçeğin karşısında yıkılmıştır. Tüm hayatı, ailem dediklerinin bile bile susuyor olması karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Elinde ki tek şey hesap sormaktır. Alacağı hiçbir cevap, öğreneceği hiçbir gerçek yeterli olmayacaktır ama başka çaresi de yoktur. Arzu ile, yani öz annesi ile en büyük yüzleşmesini yaşar. Bunun kendisine iyi geleceğini, öfkesini bir nebze de olsa döküp rahatlayacağını düşünmüştür ama hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tüm bunlar aksine daha da yük olur ruhuna. Bir tek yol vardır kurtulmak için... Cennet de o yolu seçer...

Haberin Devamı

FRAGMANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

CENNETİN GÖZYAŞLARI 28. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İzleyicilerine her hafta oldukça dramatik dakikalar yaşatan Cennetin Gözyaşları'nın geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 28. son bölümünde, İki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet'e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşıyordur. Melisa'nın oyunu Kaya ve Melisa'yı ne kadar rahatlamış olsa da ikisinin de kaçırdığı bir detay vardır. Arzu içine gömdüğü annelik duygusunu artık gizleyemiyordur. Cennet'i bir saniye bile aklından çıkaramıyor ve sürekli onun etrafında olmaya çalışıyordur. Melisa bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesini susturduğunu düşündüğü için her şey şimdilik yolundadır.

Öte yandan yayınlanan son bölümde, Selim ise Kaya'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya bir adım yaklaşmıştır ki hiç ummadığı, aklının, hayalinin alamayacağı bir sırrı öğrenir. Sırlar teker teker ortaya çıkıyordur artık. Bunca zaman, Cennet'in gözünün içine baka baka saklanan en önemli sır sonunda asıl sahibine ulaşmaya hazırdır. Hiçbir engel, hiçbir güç buna mani olamayacaktır! Cennet sonunda Arzu'nun öz annesi olduğunu öğrenecektir.

BAKMADAN GEÇME!