Cennetin Gözyaşları son bölüm sonrası 29. bölüm fragmanında duygusal anlar

Güncelleme Tarihi:

Cennetin Gözyaşları son bölüm sonrası 29. bölüm fragmanında duygusal anlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2018 16:47

Cennet'in Gözyaşları son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Bu hafta yayınlanan son bölümü ile 28. haftasını tamamlayan Cennet'in Gözyaşları, 29. bölüm fragmanıyla ekrana geldi. Cennet'in annesinin bulduğunu söylediği yeni bölüm fragmanında, olaylar karmakarışık bir hal alıyor. İşte, Cennet'in Kızları 29. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Cennetin Gözyaşları dizisi yayınlanan 29. bölüm fragmanıyla izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam edecek. Dizinin son bölümünde iki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet'e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşadı. İşte, son bölümün ardından Cennetin Gözyaşları yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet'e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşıyordur. Melisa'nın oyunu Kaya ve Melisa'yı ne kadar rahatlamış olsa da ikisinin de kaçırdığı bir detay vardır. Arzu içine gömdüğü annelik duygusunu artık gizleyemiyordur. Cennet'i bir saniye bile aklından çıkaramıyor ve sürekli onun etrafında olmaya çalışıyordur.

Melisa bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesini susturduğunu düşündüğü için her şey şimdilik yolundadır. Selim ise Kaya'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya bir adım yaklaşmıştır ki hiç ummadığı, aklının, hayalinin alamayacağı bir sırrı öğrenir.

Haberin Devamı

Sırlar teker teker ortaya çıkıyordur artık. Bunca zaman, Cennet'in gözünün içine baka baka saklanan en önemli sır sonunda asıl sahibine ulaşmaya hazırdır. Hiçbir engel, hiçbir güç buna mani olamayacaktır! Cennet sonunda Arzu'nun öz annesi olduğunu öğrenecektir.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!