Çarkıfelek konuklarından Nergis Kumbasar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Çarkıfelek konuklarından Nergis Kumbasar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 14:47

Fenomen yarışma Çarkıfelek yepyeni içeriği, ünlü konukları, büyük ödülleri ve Mehmet Ali Erbil’in eğlenceli sunumuyla Star ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor . Çarkıfelek’e bu akşam Mehmet Ali Erbil’in rol arkadaşı Nergis Kumbasar da konuk olacak. Peki, Nergis Kumbasar kimdir?

Haberin Devamı

Çarkıfelek’in yeni bölüm konuklarını gözler önüne seren fragmana Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil arasındaki diyalog damga vurdu. Çarkıfelek’e bu akşam Selen Görgüzel, Şafak Sezer, Nergis Kumbasar Ve İsmail YK Çarkıfelek’e konuk oluyor. Peki, Türk Malı dizisinde Mehmet Ali Erbil’in eşini canlandıran Nergis Kumbasar kimdir?

Babası profesör doktor olan Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 Ankara’da doğdu. Nergis Kumbasar, babasının mesleki çalışmaları sebebiyle anaokulunu ABD’de de okudu. Daha sonra TED Koleji'nde eğitimine devam etti.
Annesi tarafından mankenlik ve zarafet okuluna gönderildi. Üniversite eğitimini almak üzere Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne başlamış fakat yarıda bıraktı, İstanbul’da mankenlik yapmaya başladı. Bu dönemde çeşitli reklâm filmlerinde oynadı. Televizyon dizilerine ilk olarak 1985 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Dokuzuncu Hariciye Koğuşu’ adlı dizideki ‘Nüzhet’ karakteriyle adım attı. Sanatçı 1989 yılında ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile hayatını birleştirdi, bu evlilikten Yasmin adında bir kızı oldu. ‘Kiralık Aşk’ dizisinde Neriman İplikçi karakterini canlandıran Nergis Kumbasar, eski eşi Mehmet Ali Erbil ile birlikte Türk Malı dizisinin kadrosunda yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!