Canan Danyıldız kimdir? Canan Danyıldız cesur pozlarıyla dillerde

Güncelleme Tarihi:

Canan Danyıldız kimdir Canan Danyıldız cesur pozlarıyla dillerde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 10:03

Canan Danyıldız’ın Renkli Sayfalar’ın bugünkü konuğu olacağı öğrenildi. Popüler isimlerle çektirdiği fotoğraflarla adından söz ettiren, Kerimcan Durmaz röportajıyla hafızalara kazınan Canan Danyıldız’In yapacağı açıklamalar merak konusu oldu. Kerimcan Durmaz'dan Alişan'a, Pascal Nouma'dan Aliağaoğlu'na pek çok isimle röportaj yapan Canan Danyıldız kimdir?

Haberin Devamı

Yaptığı röportajlarla tanınan Canan Danyıldız’ın Renkli Sayfalar’ın bugünkü konuğu olacağı öğrenildi. Popüler isimlerle çektirdiği fotoğraflarla adından söz ettiren Canan Danyıldız’In yapacağı açıklamalar şimdiden merak konusu oldu. Peki, Renkli Sayfalar’a açıklamalarıyla damga vurması beklenen ve en son Tanju Çolak tartışmasıyla gündeme gelen Canan Danyıldız kimdir? Karnaval ekine yaptığı röportajlarıyla, cesur sorularıyla aldığı cevaplarla, ünlülerle yaptığı pozlarla gündeme gelen Canan Danyıldız’In yapacağı açıklamalar şimdiden merak konusu oldu. Cesur pozları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Canan Danyıldız’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Renkli Sayfalar’ın bugünkü konuğu Canan Danyıldız kimdir?

CANAN DANYILDIZ KİMDİR?

Haberin Devamı

Aslen İzmir'li olan Canan Danyıldız, Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. En az ünlü isimlerle yaptığı röportajlar kadar kendi giyim tarzıyla da tüm dikkatleri üzerine çeken Canan Danyıldız, henüz üniversite yıllarındayken dönemin ünlü dergilerinden birinde asistan olarak çalışmaya başlamasıyla editörlük kariyerinin ilk adımlarını atmıştır. Posta’nın Karnaval eki editörüdür, aynı zamanda yazar ve gazetecidir. Pek çok isimle röportaj yapan ancak son sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kerimcan Durmaz ile yaptığı röportaj ile de adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. 

Kerimcan Durmaz'dan Alişan'a, Pascal Nouma'dan Aliağaoğlu'na pek çok isimle röportaj yapan Canan Danyıldız, en son Tanju Çolak ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti. Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hülya Avşar ve kızı hakkındaki iddiaların farklı lanse edildiğini söylemişti. Canan Danyıldız, efsane gol kralı Tanju Çolak ile yaptığı röportajla tekrar gündeme gelmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renli Sayfalar' programına konuk olan Tanju Çolak, Canan Danyıldız'ı sert sözlerle eleştirmişti.

BAKMADAN GEÇME!