Büyük sezon finalleri yaklaşırken...

Güncelleme Tarihi:

Büyük sezon finalleri yaklaşırken...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 11:14

Ekranın en çok izlenen üç dizisi önümüzdeki ay final yapmaya hazırlanırken son dönemeci nasıl alıyor?

Haberin Devamı

BİÇARE GENÇLERİN HEYECANLI BEKLEYİŞİ

 Vatanım Sensin (Kanal D)

Son 10 bölümdür ‘İzmir’de aşk başkadır’a dönen ‘Vatanım Sensin’in ana dinamiği artık Hilal ve Leon. Cevdet ve Azize’nin ilk 16 bölüm içimizi kıyan acımasız oyunundan kopalı çok oldu. Bir süredir Boran Kuzum ve Miray Daner’in muhteşem oyunculuğu sayesinde imkânsız aşkın içinden çıkmak, vatani görevin önüne geçti. Finale giderken de elbette Cevdet’in sırrını Azize’ye açması, hep birlikte iç sıkışmasından kurtulmamız asıl amaç ama Leon’un kurtuluşu, biçare gençlerin mutlu sonu daha heyecanlı bir bekleyişe dönüştü. Öte yandan Yıldız ve Ali Kemal dramı da ağırlığını koruyor. Hazirandaki final, onların geleceği için de tatmin edici bir hikâye geliştirmeli.

Büyük sezon finalleri yaklaşırken...

Haberin Devamı

BİZE MUTLU SON BORÇLULAR

İçerde (Show TV)

Altı aydır ekran karşısında izleyenleri kıvrandıran ‘İçerde’, haziran ortasındaki finalinde hepimize büyük bir mutlu son borçlu. 33’üncü bölüm itibariyle hâlâ Mert ve Sarp’ın kardeşliği sır. Ufak bir yakınlaşma şöyle dursun, nefretleri ‘içerde’ olduklarını öğrenmeleriyle daha da katlandı. Şimdi Mert, Sarp’ın sırrını biliyor ve Celal’e söylemesi için önünde tek engel Füsun ve Eylem. Öyle görünüyor ki yaklaşık bir beş bölüm daha bu son kalan sırrın yağını çıkaracak senaristler.  Tam Mert, Celal’e her şeyi anlatıp Sarp’ı ifşa etmek üzereyken ya Melek’in kaseti ya da Coşkun sayesinde hepimizin saçlarına ak düşüren sır ortaya çıkacak. Uzunca bir hislenme, kucaklaşma, hıçkırıklara boğulma sekansının ardından zavallı Füsun Teyzemizin acılarının son bulmasıyla huzura ereceğiz. ‘İçerde’nin finali sürpriz olmayacak, bu yüzden yan karakterlerden, özellikle Alyanak’tan iddialı bir hareket beklemek hakkımız.

Büyük sezon finalleri yaklaşırken...

FELAKETLERİ ÜZERİNE ÇEKEN ÇİFT

Cesur ve Güzel (Star TV)

Haberin Devamı

Daha 30 bölümü doldurmadan biri sahte üç hamilelik heyecanı, üç hapis serüveni, ölüm, kaçırılma, ihanet, işkence, komplo, tehdidin envai çeşidini izledik. Ekranın en güzel çiftinin başına gelmedik felaket almadı. Fakat finale doğru, bunca maceraya rağmen mevzu aynı: Sühan, babasıyla Cesur arasında hezeyanlarda!

Diziye ortasında giren Rıza da bu ateşin körükçübaşısı. Ha bire birtakım ihanet ninjalıklarıyla kızın aklını karıştırmaya devam ediyor. Finale az kaldı ama Cesur henüz Tahsin Korludağ’dan tam olarak intikam alabilmiş değil, Rıza’nın cezası da kesilmedi. Sühan’ın bebeğinin akıbeti bile net değil henüz. Öte yandan Cahide-Bülent kapışması, Mihriban’ın yitik hayatı, Hülya’nın sinsi planları bir sonuca kolayca bağlanamayacak kadar çetrefilli. Bu durumda ‘Cesur ve Güzel’i hızlıca ‘oldubitti’ye bağlanmış bir final bekliyor olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!