Bugün 'Yüzleşme' zamanı

Güncelleme Tarihi:

Bugün Yüzleşme zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 08:30

Senaryosunu Altuğ Küçük, İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu’nun birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu “Yüzleşme” bu akşam Kanal D’de başlıyor.

Haberin Devamı

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat ve Mesut Akusta’nın paylaştığı dizi, çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender kasabasında yaşanan sır dolu bir hikayeyi konu alıyor. Şerif Sezer, Macit Koper, Durul Bazan, Gülsim Ali, Derda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Müfit Kayacan ve Yeşim Gül’ün de oyuncu kadrosunda yer aldığı “Yüzleşme”, heyecan dolu bir hikayenin yanı sıra Alanya’nın tüm güzelliğini de ekrana yansıtacak.

UĞUR YÜCEL: BU ÇOK FARKLI BİR İŞ

Herkes mükemmel bir uyumla çalıştı. Çok güzel bir beraberlik kuruldu. Çekilen bir iki sahne gördüm, çok iyiydi. Bir kere çok farklı ve özenli bir iş geliyor. Sonrası klasik, seyirciye kalıyor. Dilerim bütün çalışanlarımızı, emek verenleri mutlu eder bu dizi...

Haberin Devamı

Bugün Yüzleşme zamanı

HANDE DOĞANDEMİR: İLK DEFA BU KADAR HEYECANLIYIM

Çok heyecanlıyım. Bugüne kadar hep çok değerli projelerde yer aldım ama ilk defa bu kadar heyecanlandığım, kendimi bu kadar iyi hissettiğim bir projenin ve ekibin parçasıyım.
Gerçekten çok çalıştık... Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıer harika bir dünya kurdu, yapımcımız Bülent Turgut her ayrıntı için inanılmaz emek verdi ve her oyuncu ruhunu koydu bu işe. Gerçekten her sahne için birlikte duygulandık, birlikte heyecanlandık. Biz elimizden geleni en iyisiyle yapmaya çalıştık, umarım seyircide de karşılığını bulacaktır. Herkese iyi seyirler...

Bugün Yüzleşme zamanı

ENGİN ÖZTÜRK: SONUNDA BEKLEDİĞİMİZ AN GELDİ

Uzun sayılabilecek zamandır heyecanla bugünü bekliyor ve bugüne hazırlanıyorduk. Sonunda o an geldi. Büyük bir heyecanla ve umutla yola çıkıyoruz. Bu heyecan ve yorgunluğa değer bir iş yaptığımıza canıgönülden inanıyor, hikayeyi artık izleyene emanet ediyoruz.

Bugün Yüzleşme zamanı

Haberin Devamı

YİĞİT KİRAZCI: YELKENLİYİ DENİZE SALIYORUZ

Çok heyecanlıyım, bütün ekip gece gündüz çalışıp büyük bir yelkenli yaptık ve doğru rüzgarı yakalaması umuduyla denize salıyoruz bu akşam... Çok emek verdiğimiz ve çok inandığımız bir iş oldu. Ben henüz bütününü görememiş olsam da, şu an gördüğüm kadarıyla böyle bir işin içinde olmaktan gurur duyuyorum. Yönetmenlerimiz Ömer Faruk Sorak, Burak Arlıel, senaristimiz Altuğ Küçük, yapımcımız Bülent Turgut, tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Bu kadar güzel enerjili insan bir araya gelince her şeyin olabileceğine inanıyorum.

Bugün Yüzleşme zamanı

ZEYNEP ERONAT: ALANYA’YA ÂŞIK OLDUM

Haberin Devamı

Sevgili Alanya bizi çok güzel ağırlıyor. Sokaklardaki salkım salkım portakalların, limonların sarktığı ağaçlara âşık oldum. Alanyalılar da bizimle birlikte heyecan içerisinde.
Bu arada tatlı bir anekdot sizlere...
Canımız, ulaşımlarımızda bize yardım eden Alanyalı Cabbar beyciğimiz dün beni havaalanına götürürken bir şey anlattı, o kadar çok etkilendim ki: “Zeynep Hanım, geçen gece ormanda çekim vardı. Hocalar bir çam ağacına bakıp konuşuyorlardı. Ben o ağaca daha önce ‘bundan kaç ton odun çıkar’ diye bakardım. Ama hocaların o çam ağacına bakarken neresinden çekelim, ışığı nereden alsın da dalları güzel görünsün, rengini de kaybetmeyelim diye konuşmalarını duyunca ağaca başka bir gözle bakmayı öğrendim.”
Evet. Bu akşam “Yüzleşme” zamanı. Ben ve ekibimiz müthiş heyecanlıyız. Birinci bölümü seyircilerimizle birlikte biz de ilk kez izleyeceğiz. Olağanüstü bir emekle ve özenle hazırlandık. Artık bundan sonrası seyircimize emanet.

Haberin Devamı

Bugün Yüzleşme zamanı

MESUT AKUSTA: SIRLARLA DOLU BİR İNTKAM HİKAYESİ

Ben ve tüm ekip arkadaşlarım bu akşam ilk defa seyircimiz ile buluşacağımız için çok heyecanlıyız. İlk bölümümüzü bizim de ekip olarak henüz seyretme fırsatımız olmadı. Biz de seyircimizle birlikte sabırsızlıkla izlemeyi bekliyoruz.
İki aydır Alanya’da çekimlerimiz sürüyor. Alanya’nın harika doğası ve samimi halkı bize ev sahipliği yapıyor. Seyircimizi çiçek bahçeleri ve parfüm kokuları içinde cennet gibi bir ortamda, sırlarla dolu bir intikam hikayesi bekliyor.

Bugün Yüzleşme zamanı

YEŞİM CEREN BOZOĞLU: CAST’IMIZ DEVLER LİGİ

Haberin Devamı

Müthiş bir heyecan duyuyorum. Zümrüt, bir aktrisin başına 40 yılda bir gelecek dişilikte bir rol. Uğur (Yücel) abiyle birlikte cast’ımız devler ligi çok şükür. Kendimi çok şanslı hissediyorum. İşimizi büyük bir aşkla yapıyoruz. Ömer Faruk Sorak hocam, Burak Arlıel hocam ve Bülent Turgut Bey büyük emek vererek çok özel bir dünya kurdu. Umarım “Yüzleşme”de seyircimiz de kalbini bizim kalbimizin üzerine koyar, yaralarımızı birlikte sararız.

Bugün Yüzleşme zamanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!