Bugün hangi diziler var? Bu akşamki diziler

Güncelleme Tarihi:

Bugün hangi diziler var Bu akşamki diziler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 13:43

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte dizilerin yayın günleri ve saatleri belli olmaya başladı. Ulusal yayın yapan kanallarda ekranlara gelen onlarca dizi olması nedeniyle izledikleri dizilerin takibini yapmakta zorlanan vatandaşlar, 'Bugün hangi diziler var?' ve 'Bugün televizyonda hangi diziler var?' sorularına yanıt arıyor. İşte kanal kanal ve gün gün dizi listesi...

Haberin Devamı

Televizyonlarda en çok takip edilen içerikler hiç kuşkusuz diziler. Hemen her kanalda yer alan ve akşam saatlerinde soluksuz izlenen dizilerin hangi günlerde ekranlara geldiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yayın akışında bugün hangi diziler var sorusu diziseverlerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte, yoğun olarak araştırılan "Bugün hangi diziler var?" sorusunun yanıtı...

PAZARTESİ

Koca Koca Yalanlar: Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy, Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı yeni dizisi Koca Koca Yalanlar, pazartesi akşamları saat 20.00'de izleyici karşısına çıkıyor.

Çukur: Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Deniz Dilan Çiçek, Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yeni bölümleri pazartesi akşamları saat 20:00'da Show ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Söz: Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘Söz’ dizisi pazartesi akşamları saat 20.00'de Star TV'de ekranlara geliyor.

Yasak Elma: Pazartesi 20.00'de FOX'ta yayınlanan dizinin konusu şöyle; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Egenin Hamsisi: Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor. Sevilen dizi pazartesi akşamları TRT 1'de izleyici ile buluşuyor.

SALI

Ufak Tefek Cinayetler: Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi "Ufak tefek Cinayetler" salı akşamları saat 20:00'da Star'da ekranlara gelmeye devam edecek.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizi salı akşamları 20.00'de atv'de ekranlara gelecek.

Kadın: Konusunu; Bahar'ın (Özge Özpirinççi) eşi Sarp'ın (Caner Cindoruk) ölümünün ardından 2 çocuğuyla birlikte hayat mücadelesini sürdürmesinin ve çevresindeki kişilerin de yaşam öyküsünün oluşturduğu Kadın yeni sezonda salı günleri FOX ekranlarında olacak.

ÇARŞAMBA

Çocuklar Duymasın: Ekranların en uzun soluklu fenomen aile dizisi Çocuklar Duymasın, güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesi ile yeni sezonda Kanal D'de olacak. Sevilen dizinin yeni bölümlerini çarşamba akşamları saat 20:00'da Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz: Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin 2. sezon bölümleri ilk sezonda olduğu gibi çarşamba akşamları saat 20:00'da atv'de izleyici ile buluşacak.

Nefes Nefese: Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Şebnem Hassanisoughi gibi deneyimli isimlerin yer aldığı Nefes Nefese, çarşamba akşamları yayınlanan dizilerden. Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la sakin bir hayat süren Rüya'nın hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümleri çarşamba günleri saat 20:00'de Star TV'de.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul: Mehmet Bozdağ, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Atilla Engin’in kaleme aldığı başrolünde Engin Altan Düzyatan ve pek çok önemli ismin yer aldığı Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümleri TRT 1'de çarşamba akşamları yayınlanacak.

Kızım: TV8'de başlayan dizinin kadrosundan Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız yer alıyor. Öykü ile babası Demir'in hikayesinin anlatıldığı dizi çarşamba akşamları 20:00'da izleyici karşısına çıkıyor.

PERŞEMBE

Avlu: Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi isimlerin rol aldığı ve bir kadın cezaevinde yaşanan olayları anlatan dizinin yeni sezon bölümleri perşembe günleri saat 20:00'da Star ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Bizim Hikaye: Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz'in hikayesinin anlatılığı uyarlama dizinin yeni sezon bölümleri perşembe günleri saat 20:00'de FOX'da olacak.

Bir Zamanlar Çukurova: 1970'li yılların Adana'sında geçen bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda atv'de yayınlanacak dizilerden. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Bülent Polat'ın rol  aldığı dizi perşembe akşamları saat 20:00'da izleyici ile buluşacak.

CUMA

Arka Sokaklar: Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar ve Alp Korkmaz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 13. sezonuyla Kanal D ekranlarında olmaya devam ediyor. Fenomen dizi yıllardır olduğu gibi bu yılda cuma akşamları saat 20:00'da Kanal D'de olacak.

Aşk ve Mavi: Başrollerinde Emrah ve Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Aşk ve Mavi'nin yeni bölümleri cuma günleri saat 20:00'da atv ekranlarında.

İstanbullu Gelin: Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerinde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi yeni sezonda cuma akşamları ekranlarda olacak. Saat 20:00'a başlayacak yeni bölüm Star TV'den izlenebilecek.

4N1K İlk Aşk: Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar gibi isimlerin yer aldığı 4N1K İlk Aşk'ın yeni bölümleri cuma akşamları izleyici ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümleri saat 20:00'da Fox ekranlarında olacak.

Gülperi: Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gibi isimlerin yer aldığı Gülperi dizisinde, Tarık Pabuççuoğlu ve Ece Sükan gibi oyuncular da yer alıyor. Ekran macerasına bu sezon başlayan dizi cuma akşamları saat 20:00'da Show'da yayınlanacak.

CUMARTESİ

Erkenci Kuş: Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı Erkenci Kuş'un yeni bölümleri cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak. Erkenci Kuş yeni bölümleriyle her cumartesi saat 20:00'da Star'da

Yeni Gelin: Başrollerinde Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran ve Dağhan Külegeç gibi isimlerin yer aldığı Yeni Gelin dizisi yeni sezonda Show Tv'de olacak. Sevilen dizi cumartesi akşamları saat 20:00'da ekranlara gelecek.

Bir Deli Rüzgar: Ekran macerasına bu sezon başlayan Bir Deli Rüzgar dizisi, cumartesi akşamları saat 20:00'da Fox ekranlarında olacak.

Kalk Gidelim: Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Hayrettin'in paylaştığı Kalk Gidelim, yeni bölümleriyle cumartesi günleri saat 20:00'da TRT 1'de olacak.

PAZAR

Elimi Bırakma: Yeni sezonda TRT 1'de başlayan dizilerden olan Elimi Bırakma, pazar akşamları saat 20:00'da ekranlara gelecek.

Keşke Hiç Büyümeseydik: Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, 30 yıllık bir zaman diliminin konu edildiği aile dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik bu sezon yayın hayatına başladı. Show ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin yeni bölümleri pazar akşamları 20:00'da ekranlara gelecek.

Bu haberde yer alan yayın günü ve saatleri, kanalların resmi internet sitelerindeki "20 Eylül 2018" tarihli güncel yayın akışlarına göre derlenmiştir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!