Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin final fragmanında şoke eden olay!

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin final fragmanında şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 17:56

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yayınlanan final bölümü fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren dramatik dakikalarıyla izleyicileri kendine bağlayan dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin final bölümünde düğünde babası tarafından vurulan Derin'in durumu ağırdır. İşte, Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecanlı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek final bölümü fragmanıyla bomba gibi geliyor. Diziseverlere final yapacağını duyuran Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi final bölümüyle çarşamba akşamı ekran macerasını sonlandırıyor. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin final bölümünde neler yaşanacak? İşte, Bu şehir Arkandan Gelecek final bölümü fragmanı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Düğünde babası tarafından vurulan Derin'in durumu ağırdır. Bebeğin hayatı da tehlikededir. Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez intikam almaya karar verir. Bu defa ne olursa olsun Tekin yaptığının bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Şahin, oğlunu zapt etmeye çalışsa da ok yaydan çıkmıştır. Tekin ise polise yakalanmamak için sürekli yer değiştirir. Ancak Belgin ve Yiğit'in desteği sayesinde Ali, Tekin'i ülkeyi terk etmek üzereyken bulur. Ali, annesinin öldürüldüğü yerde Tekin'i tuzağa düşürür. Artık hiç kimse için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gülce polise verdiği ifadede Şahin'i suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahin'in geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar. Babası hapisteyken şampiyon olup altın kemeri almanın hiçbir anlamı kalmamıştır. Derin ve Rauf, Ali'yi tekrardan motive edebilmek için uğraşırlar. Ancak işleri oldukça zordur. Çaresiz kalan Rauf Anne hapisteki Şahin'den yardım ister.

Yiğit, Tekin'den intikam almak için şansını son bir kez daha deneyecektir. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyunur. Gemiye Luigi'nin kaçak mallarını yükleyip polise ihbar eder. Amacı Tekin'in tarihi eser kaçakçılığından hapsi boylamasıdır. Tekin ise Yiğit ve Belgin'den bir adım önde olmak için tedbirini çoktan almıştır. Ancak malları ortadan kaybolan Luigi'nin tepkisi çok sert olacaktır.

Sonunda Şahin'in mahkeme günü gelip çatar. Gülce, Ali ve ailesinden intikam almaya kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan biri işin tüm seyrini değiştirecektir.

BAKMADAN GEÇME!