Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yayınlanan son bölümüyle adeta nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yayınlanan son bölümüyle adeta nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 23:24

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu itibariyle dikkat çeken dizi Bu Şehir Arkandan Gelecek'te bu akşam heyecan doruktaydı. Yayınlanan yeni bölümde Nesrin ve Şahin'in nişan gecesi ortaya çıkan Bora, Derin'in tepkisiyle karşılaştı. Tartışmanın sonucunda Derin, annesinin gerçek yüzünü öğrendi ve olanlar oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde nefes kesen dakikalar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yeni bölümde kız isteme için harekete geçen Şahin ve Ali, eğlenceli dakikalara sahne oldu. Her ne kadar eğlenceli dakikalar gün yüzüne çıksa da, aksiyon etkisini hiç yitirmedi. Derin, annesinin gerçek yüzünü öğrendi. Ancak Belgin'den hesap sormak için eve gelen Derin ve Ali'nin karşılaştığı manzara, onları dehşete düşürdü. Soluksuz izlenen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Pek, Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Sözleşme yüzünden Gülce'yle çalışmaya devam etmek zorunda olan Ali, bu durumdan çok rahatsızdır. Oğlunun sıkıntısını gören Şahin, ona destek olacaktır. Belgin'in Bora'yla yaşadığı yasak ilişkinin basına yansımasının ardından magazinciler, Derin ve Belgin'in peşine düşer. Gülce ise Ali'yi reklam kampanyasının yüzü yapmak için kolları sıvamıştır. Kokteylin olduğu gece Ali'ye yalnız gelmesini tembihleyen Gülce, Derin'i karşısında görünce çok bozulur. Ali'nin basına tanıtımı, Derin'in varlığı yüzünden skandala dönüşür. Şahin, Ali ve Rauf Anne'yle birlikte Nesrin'i oğlundan istemeye gider. Aslı ve annesinin beklenmedik katılımıyla birlikte, bu 'kız isteme ziyareti' oldukça renkli geçecektir. Belgin'in ihaneti yüzünden koğuşta dalga konusu olan Tekin, durumu hazmedemez. Yakında tahliye olacak olan mahkumlardan biri ona sorunu kökünden halletmeyi teklif eder. Nesrin ve Şahin'in nişan gecesi ortaya çıkan Bora, Derin'in tepkisiyle karşılaşır. Tartışmanın sonucunda Derin, annesinin gerçek yüzünü öğrenir. Ancak Belgin'den hesap sormak için eve gelen Derin ve Ali'nin karşılaşacağı manzara, onları dehşete düşürecektir. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gülce'nin menajerlik teklifini kabul eden Ali'nin arası hem babasıyla hem de Derin'le bozulur. Şahin'in inadını ne kadar kırmaya çalışsa da bunu başaramaz. Bora, polise kendisini vuran kişinin Tekin olduğunu söyler. Polis, Aydemir ve Gülce'yle kutlama yaptıkları sırada Tekin'i gözaltına alır. Yiğit ve Süreyya arabanın bagajında buldukları Seyit'in cesedinden kurtulmaya çalışırlar. Ancak çok yakınlarında onları izleyen biri vardır.

Haberin Devamı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni antrenörüyle tanışır ancak onun Şahin'den farkını gördükçe hayal kırıklığına uğrar. Oğluyla arası açılan Şahin'i, Nesrin teselli eder. Beraber dışarı çıktıkları gece Şahin, korkusunu alt ederek Nesrin'e bütün duygularını açar. Aslı ise annesinin mahalleden uzaklaşmak için yaptığı tatil baskısını fırsata çevirmeye karar verir. Ali'nin kaldığı otele giden Aslı'nın planı ortalığı fena halde karıştıracaktır.

BAKMADAN GEÇME!