Bu Sayılmaz bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bu Sayılmaz bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 23:19

Bu Sayılmaz dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Bu Sayılmaz'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Armağan, maskeli baloda karşılaştığı Susan’a ilk görüşte aşık olmuştu. Onu nasıl bulacağını düşünürken Susan mahallede karşısına çıkıverdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Bu Sayılmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bu Sayılmaz yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen dizisi Bu Sayılmaz yeni bölümleriyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Çırağan, ailesinin Biricik’le evlenmesine izin vermeyeceğini anlayınca evi terk etti ve Meleklere yerleşti ama bu durumu Armağan’dan saklamak gerekecekti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Bu Sayılmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Sayılmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Armağan, maskeli baloda karşılaştığı Susan’a ilk görüşte aşık olmuştur. Onu nasıl bulacağını düşünürken Susan mahallede karşısına çıkıverir. Çırağan, ailesinin Biricik’le evlenmesine izin vermeyeceğini anlayınca evi terk eder ve Meleklere yerleşir ama bu durumu Armağan’dan saklamak gerekecektir. Cenap ve İlayda, Çırağan için bir gelin adayı ararlar. Armağan, Susan’ın gözüne girmek için uğraşırken Küçük Semiha da onların bir araya gelmemesi için elinden geleni yapar. Zeynel, oyları azalan Azimet’e kendisine bir ‘First Lady’ bulmasını önerir. Azimet hemen araştırmaya başlar...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Armağan, kız kardeşi Biricik’in istendiği geceyi mahvettiği için pişmandır. Bunu telafi etmek için Cengiz abisiyle bir plan yapar. Kız kardeşini istemekten vazgeçen zengin ailenin gönlünü almaya çalışırlar. Fakat Armağan’ın belalısı Küçük Semiha bu planı duyup, yanlış anlar. Armağan’a kız isteneceğini düşünür ve bütün öfkesiyle harekete geçer. Armağan’ı bu zor sınavında büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!