Kiralık Aşk oyuncuları böyle veda etti! Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk oyuncuları böyle veda etti Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 10:46

Kiralık Aşk final bölümünde yaşanacaklar dizinin takipçileri tarafından merakla beklenirken dizinin oyuncuları sosyal medyadan veda etti. Kiralık Aşk final bölümü için bir araya gelen oyuncular, sette çektikleri fotoğrafı 'son selfieler' adı altında paylaştı. Dizinin sevenleri ise final fragmanını araştırmayı sürdürüyor. Peki, Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk final bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken dizi oyuncuları son bölüm için bir araya geldi. Final bölümü için bir araya gelen oyuncular, sette çektikleri fotoğrafı 'son selfieler' adı altında paylaştı. Romantik komedi dizisinin takipçileri ise büyük bir merakla Kiralık Aşk finali olan 69. bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Defne ve Ömer aşkının nasıl noktalanacağı bu hafta belli olacak. Peki, Kiralık Aşk final 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kiralık Aşk final fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Romantik komedi türündeki dizi son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşatmış, Defne'nin gebelik testi yaptırması, bebek haberi olarak algılanmıştı. Peki, final öncesi olan son bölümde başka neler yaşandı? Defne ve Ömer, artık bambaşka bir heyecanın kapısındaydı. Defne hamile olup olmadığına bakarken, Ömer'in sırrı nihayet açığa çıktı. Diğer yandan Defne'nin ailesiyle barışmasının ilk adımları nihayet atıldı. İso'nun sokak köpekleri için yaptığı kulübe ise pek çok şeye vesile oldu. Artık her şey çok güzeldi. Defne ve Ömer çok mutluydular. İyiden iyiye birlikte yaşama rutinleri geliştirmeye, birbirlerini tamamlamaya başladılar. Neriman çıkışını yapıyor:" Evlenin ve çocuklarınız olsun artık, hadi!",

Haberin Devamı

Kiralık Aşk oyuncuları böyle veda etti Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı mı

Kiralık Aşk oyuncuları böyle veda etti Kiralık Aşk final fragmanı yayınlandı mı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!