Börü dizisinin final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Börü dizisinin final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 22:49

Börü dizisi ekranlara gelen final bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan final bölümünde IŞİD, İstanbul Maslak'ta bir gökdelene büyük ve kanlı bir eylem yapmak üzereyken, orada tesadüfen bulunan Kaya mecburen ilk müdahaleyi yapmak zorunda kaldı ve ekibi gelene kadar kalıcı bir hasarı engellemeye çalıştı. İşte, Börü dizisinin final bölümünde yaşanan diğer detaylar.

Haberin Devamı

Börü dizisi yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine gerilim ve heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan final bölümünde İstanbul'u büyük bir tehlike kapladı. IŞID, İstanbul'da kanlı eylem yapmak için harekete geçti. Kaya, 13 teröriste karşı tek başına, gecenin geç saatlerinde, bitkin bir halde BÖRÜ'deki arkadaşları gelene kadar dayanmak zorunda kaldı. İşte final bölümünden ayrıntılar.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

IŞİD, İstanbul Maslak'ta bir gökdelene büyük ve kanlı bir eylem yapmak üzereyken, orada tesadüfen bulunan Kaya mecburen ilk müdahaleyi yapmak zorundadır. 13 teröriste karşı tek başına, gecenin geç saatlerinde, bitkin bir halde BÖRÜ'deki arkadaşları gelene kadar dayanmak zorundadır. Sivillerin zarar görmesini engellemek zorunda olan Kaya'ya güç veren yegane şey, aynı örgütün katlettiği kız kardeşinin intikamını alma tutkusudur. 

Bu esnada ise ülkede bazı çarklar dönmeye başlamış, 2016 senesinin ortasında Türkiye Cumhuriyeti'nin karşılaştığı en büyük ve sinsi tehlikelerden biri sessizce bir kasırgaya dönüşmek üzeredir. Gölge savaşında mahşer, artık son evresine girmiştir. Gün, 15 Temmuz 2016'dır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!