BÖRÜ ilk bölümü ile ekranlara geldi! Operasyon hızlı başladı

Güncelleme Tarihi:

BÖRÜ ilk bölümü ile ekranlara geldi Operasyon hızlı başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 23:10

BÖRÜ ilk bölümü ile dikkatleri üzerine topladı. Diyarbakır'da başlayan ve İstanbul'a uzanan bir operasyonla ekranlara merhaba diyen BÖRÜ, terörün kaynağına ulaşmaya çalışırken, hayatlarından bazı kesitleri de ekranlara getirdi. Peki, BÖRÜ ilk bölümünde neler oldu? İşte, dizinin ilk bölümünden bazı bilgiler

Haberin Devamı

Börü dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine merhaba dedi. Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Börü dizisinin ilk bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Polis Özel Harekat timlerinin yaşamlarından bir kesitin yer aldığı Börü dizisinin ilk bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Peki, Börü dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Börü dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Börü dizisinin oyuncu kadrosunda, izleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim yer alıyor. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay, Melis Hacic gibi isimlerin bulunduğu oyuncuların her biri, Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin üyelerine hayat veriyor. 

Haberin Devamı

Börü dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polis Özel Harekat'ın en seçkin taarruz timlerinden biri olan 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ'nün öyküsü 2014 senesi sonbaharında Diyarbakır'da başlıyor. Efkarlarıyla, kahramanlıklarıyla ve vatan uğruna perişan etmeye hazır yaşamlarıyla BÖRÜ, kendi dertlerine rağmen asla pes etmeyenlerin öyküsü. Gizemli, akademi birincisi bir çaylağın time girişiyle, Türkiye'nin en tehlikeli dönemlerinden birine girdiği senede, BÖRÜ ancak kenetlenerek ayakta kalabilecektir.

BAKMADAN GEÇME!