Bodrum Masalı'nda Yıldız'dan tokat geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalında Yıldızdan tokat geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 12:03

Bodrum Masalı 16. bölüm'de; Evren ile Gözde'nin ilişkisi açığa çıktı. Evren ve Gözde’yi yakalayan Faryalı, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırırken, Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söyledi. Kısa sürede yayınlanan Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanına ise Yıldız'ın attığı tokat damga vurdu. İşte, sürprizlerle dolu bir bölümün sinyalini veren Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı'nın dün ekrana gelen son bölümünde Evren ve Gözde’yi yakalayan Faryalı, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırırken, Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söyledi. Final sahnesiyle hafızalara kazınan dizinin yeni fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Kısa sürede Kanal D'nin iddialı yapımları arasında yer almayı başaran Bodrum Masalı'nın 17. bölüm fragmanında gerçekleri öğrenen Yıldız, Gözde ile sert bir yüzleşme yaşıyor. Evren ile Gözde'nin ilişkisi ortaya çıkıyor; Su yaşananları kabullenemiyor! Su ile babası Evren yüzleşiyor; Yıldız'ın yardımına Faryalı koşuyor! İşte, Bodrum Masalı yeni fragmanı ve son bölümde yaşananları ortaya koyan 16. bölüm fragmanı!

SON BÖLÜME DAMGA VURAN O ANLAR:

Haberin Devamı

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır. 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!