Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında dikkat çeken olay!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 13:56

Bodrum Masalı dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümü ile büyük heyecan yaratmış ve dizinin hayranlarını şoke eden gelişmeler yaşanmıştı. Kanal D'nin ilk bölümlerinden beri geniş izleyici kitlesine hitap eden dizisi Bodrum Masalı, yeni bölüm fragmanları ile de bu hafta nefes keseceğinin sinyalini verdi. Peki Bodrum Masalı dizisinin yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

bodrum Masalı 27. Bölüm 3. Fragmanı yayında.. Aslı ile Faryalı, baba-kız olduklarını öğrendikten sonra tüm problemleri aşmaya çalışırlarken, Maya Bodrum'a gelir!

Aslı, babasının Faryalı olduğunu öğrendikten sonra zor günler geçirir. Bu süreçte yardımına Ateş, Kelebek ve Su koşar. Yıllar sonra yeniden aşık olan Yıldız ise tüm yaşadıklarını ardında bırakıp Faryalı ile ilişkisine devam etmek istese de Bora planını devreye sokar. Bora ve Lal'in planı sonucu, Atina'dan Bodrum'a gelen Maya herkesi derinden etkileyecektir. Aslı, annesi Maya ile ilk defa karşılaşırken, Faryalı'yı büyük bir yüzleşme beklemektedir.

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı


BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bora'nın Muzo ile dertleşmesi, Lal'in ona karşı olan duygularından bahsederler. Lal'in, Bora'ya karşı boş olmadığını düşünen Muzo, beklediği tepkiyi alamaz. Bora, Lal'in ablası Lara ile büyük bir aşk yaşarken onu elim bir kazada kaybetmiştir. Bundan dolayı yol arkadaşı olarak gördüğü Lal'e karşı aynı duyguları hissetmediğini dile getirir. Gözde'nin gözlerinden kaçmayan bu durum karşısında Lal tepkisini koymaktan çekinmez.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

BODRUM MASALI'NIN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!