Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Aslı'ya büyük şok

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Aslıya büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 11:53

Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanı ekranlara geldi ve sürpriz sahneler dizinin yeni bölüm fragmanında dikkat çekiyor. Bodrum Masalı'nda, Aslı babasını ararken hiç beklemediği bir gerçek karşısına çıkıyor. Peki Bodrum Masalı 26. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Aslı'nın anne ve babasının gizemi netlik mi kazanıyor? Faryalı, Aslı ile tüm bildiklerini paylaşacak mı? Bir şeylerden şüphelenen Yıldız, Süha ile Faryalı hakkında konuşur. Fakat Süha'nın yıldan gizledikleri vardır. Faryalı, bunca yıl sonra öğrendikleriyle Aslı'nın kızı olduğunu düşünür. Annesinin Maya olduğunu da Kelebek ile paylaşır. Aslı ile konuşmaktan çekinen sevdikleri son sözü Faryalı'nın söylemesi için bekler. Faryalı tüm bildiklerini Aslı ile paylaşarak aralarındaki bağı hangi yöne çekecek? Aslı öğreneceği bilgiler sonunda eski Aslı olmaya devam edebilecek mi?

BODRUM MASALININ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 25. Bölüm'de; Annesinin peşinden Kos'a giden Aslı, yeni bilgiler öğreniyor; Faryalı ile yüzleşiyor! 

Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

Haberin Devamı

Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

BODRUM MASALI DİZİSİNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!