Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Ateş ve Lal fena yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Ateş ve Lal fena yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 14:05

Bodrum Masalı yeni bölümü için geri sayım başladı. Kanal D'nin sırlarla örülü senaryo örgüsüyle dikkat çeken dizisinin bu akşamki bölümünde Aslı, gördüğü manzara karşısında yıkılıyor. Ateş ve Lal'i samimi halde yakalayan Aslı'nın nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. Peki, Bodrum Masalı 29. bölümünde başka neler yaşanacak? Gözde’nin herkesin hayatını etkileyecek sırrı ne? İşte, Bodrum Masalı yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 29. Bölüm'de; Birbirlerini uzun yıllar sonra bulan Faryalı, Maya ve Aslı birlikte vakit geçirmeye başlıyorlar! Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Aslı'nın belkide tüm kararlarını değiştirecek bir olay meydana geldi. Ateş ve Lal'i samimi halde yakalayan Aslı'nın nasıl bir kara vereceği merak konusu. Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte yeni bölüm fragmanından dikkat çeken detaylar

Evren, Lal’i Bora konusunda sıkıştırmaya devam ederken, Gözde’nin herkesin hayatını etkileyecek bir sırrı ortaya çıkar. Aslı ise Ateş ve Lal’i yakınlaşmış halde yakalar ve büyük bir ikileme düşer.

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 28. Bölümde Aslı, uzun yıllardan sonra annesi ile yüz yüze geliyor; Faryalı ile Yıldız’ın aşkını büyük bir tehlike bekliyor!

Haberin Devamı

Faryalı ile Maya’nın yıllar önceki ilişkisini öğrenen Yıldız, bir karar vermek zorunda kalır. Bu süreçte işleri onun için daha karmaşık hale getiren Evren, yeniden karşısını çıkar. Planlarını gerçekleştirmesi için Maya’yı Bodrum’a getirten Bora, Faryalı’nın her şeyi bozmasına engel olmak ister. Bora’nın hedefini de öğrenen Evren, Lal’e karşı bunu kullanmaktan çekinmez. Lal’in, Bora’dan hoşlandığını düşünen Evren, onu hassas noktasından vurabilmek için fırsat kollar.

Aslı’nın kızı olduğunu öğrendikten sonra Maya’nın da Bodrum’a gelmesi, Faryalı için içinden çıkılmaz bir durum yaratır. Üstelik Yıldız ile yıllar önce kaybettiği aşkını tekrar yaşayan Faryalı, onu korumak için herkesi karşısına almaya hazırlanır.

BODRUM MASALI DİZİSİNİN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!