Bodrum Masalı son bölümündan sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı son bölümündan sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 10:09

Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ateş, Aslı'ya kendini nasıl affettireceğini düşürken, Kelebek gelen gizemli kişi ile neye uğradığını şaşırıyor. Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? 

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 29. Bölüm'de; Birbirlerini uzun yıllar sonra bulan Faryalı, Maya ve Aslı birlikte vakit geçirmeye başlıyorlar!  Maya ve Faryalı’nın anne ve babası olduğunu öğrenen Aslı, yıllar sonra aile kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenir. Birlikte vakit geçirmek için yaptıkları aktiviteler, birbirlerine kaynaşmalarını sağlar. Maya ise Bodrum’a gelmesinden rahatsızlık duyanların olduğunu düşünür. Atina’ya gitme kararı veren Maya, kızı Aslı’nın da kendisiyle gelmesini ister.

Bodrum’a geldikten sonra Bora tarafından kendisine Ateş ile ilgilenme görevi verilen Lal, bu yakınlığı arttırma niyetindedir. Buraya geliş amacını unutmayan Bora ve Lal, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermek isterler. Ateş’i etkilemeye çalışan Lal, hiç beklemediği bir durumda yakalar. İkili arasındaki yakınlık giderek artar ve tüm yaşananlara Aslı da tanık olur. Annesinin Atina’ya gitme teklifini düşünen Aslı, gördüğü manzara karşısında büyük bir ikileme düşer.

Haberin Devamı

Maya’nın gelişiyle Faryalı’nın azalan ilgisi, Yıldız’ı çok üzmektedir. Aslı’nın her ne kadar ailesini bulması karşısında büyük mutluluk duysa da Faryalı ile ilişkilerinin bir çıkmaza girmesi Yıldız’ı bir karar vermeye zorlar. Geceyi Faryalı’dan uzakta eski evlerinde geçiren Yıldız, sabah Bora’yı karşısında bulur. Bora, Yıldız’ı hayatında çok önemli biri olan annesine götürür. Faryalı, Maya ve Aslı yıllar sonra toparlanmış bir aile gibi vakit geçirmeye başlarlar. Maya’nın bundan sonra ne yapacağı en büyük soru işaretidir; evine mi dönecek, Bodrum’da Aslı’nın yanında mı kalacak? Bu durum, Faryalı’nın hem Yıldız’la hem Ateş’le ilişkisini etkileme potansiyeline sahiptir.

Evren, Lal’i Bora konusunda sıkıştırmaya devam ederken, Gözde’nin herkesin hayatını etkileyecek bir sırrı ortaya çıkar. Aslı ise Ateş ve Lal’i yakınlaşmış halde yakalar ve büyük bir ikileme düşer.

BAKMADAN GEÇME!