Bodrum Masalı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:32

Bodrum Masalı dizisinin yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Ateş ve Aslı arasında yaşanan sorunlar devam ederken, Ateş herkesi şaşırtan sürpriz bir hamle ile Aslı'yı şoke uğratıyor. Peki Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Ateş'in yüzükle karşısına çıkarak evlenme teklifi etmesi Aslı'yı şaşkına çevirir. Aslı ve Ateş'i izleyen, Kelebek ile Su ise, Aslı'nın evlenme teklifini kabul edip etmeyeceği konusunda aralarında tartışırlar.

Su, Ateş'in Aslı'ya evlenme teklifi ettiğini Yıldız'a söyler. Bu duruma şaşıran Yıldız, daha çok erken olduğunu söylerek, evlenme teklifine tepki verir. Ateş ise aradığı aşkı bulduğunu ve beklemesi için herhangi bir sebep olmadığını açıklar.

Annesi ile konuşan Aslı, Ateş'in evlenme teklifi ettiğini Maya'ya söyler. Maya da bu işlerin aceleye gelmeyeceğini söylereyek, bu teklifi erken bulur.

Aslı ile Ateş, aile engeline takılacak mı?

Bodrum Masalı heyecan dolu özetsiz yeni bölümüyle 23 Nisan Pazar 19.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 31. Bölümde Ateş, Aslı’ya evlenme teklifi ediyor; Aslı bu teklif karşısında çok şaşırıyor!

Lal’in öpücüğü karşısında şaşkına dönen Ateş, bunu Aslı’nın görmesiyle büyük bir şok yaşar. Kendisini affettirebilmek için her şeyi yapmaya göze alan Ateş’e, Kelebek ve Ferdi akıl verir. Aslı’nın, Ateş’e güvenebilmesi için tek şartın evlenmeleri olduğunu savunurlar. Bu fikir karşısında kararsız kalan Ateş, yüzüğünü alır ve Aslı’ya büyük bir sürpriz hazırlar.

Maya’nın Bodrum’a gelmesinden sonra Faryalı ile problemler yaşayan Yıldız, bu ilişkide nasıl hareket edeceğini bilemez. Bora’nın annesi ile olan ilişkisine tek dahil ettiği kişi olan Yıldız, öğrendiği sırlarla yaşamak zorunda kalır. Faryalı, aralarını düzeltebilmek için bir adım atsa da ikili arasındaki duvarlar kolay yıkılmayacaktır.

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına alet olmak istemeyen Lal, yeni bir iş birliği hazırlığındadır.

Yıldız ile arasını düzeltmeye kararlı olan Faryalı, Yıldız’ın gönlünü almak için çabalar. Aslı ise Ateş’in yaptığı şirinliklere rağmen yelkenleri suya indirmez. Maya’nın gelişinden sonra Bora ile eskisi gibi olmadığını düşünen Lal, Ateş’i de öptükten sonra iyice dağılır, yapayalnız kalır.

Haberin Devamı

Evren, Bora’nın sırrını öğrenmek için Yıldız’ı kullanır ve bu büyük sırrı öğrenmek üzeredir. Gözde sırrını gizlemekte başarılıdır, Evren ile evlilik hazırlıklarına başlamışlardır. Ateş Aslı’ya kendini affettirmek için kara kara düşünürken Ferdi’nin verdiği yüzük alma fikri aklına yatmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!