Bodrum Masalı 16. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 16. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 15:01

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı'ının dün akşam ekrana gelmesi beklenen 16. bölümüyle ilgili son dakika kararı alındı. Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe’nin başrollerinde yer aldığı Bodrum Masalı 16. bölümü, Kanal D'nin yayın akışından son anda çıkartıldı. Peki, Bodrum Masalı 16. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Pazar günleri izleyicileriyle buluşan Bodrum Masalı’nın yeni bölümü dün akşamki yayın akışından çıkartıldı. Diziyi yayın akışında göremeyen izleyiciler, “Bodrum Masalı ne zaman yayınlanacak?” sorusuna yanıt aradı. Peki, ekran macerasına 1 hafta ara verej dizinin durumu ne? Ne zaman yayınlanacak? Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanı ve yayın tarihi detayda!

Türkiye güne kötü haberlerle başladı, İstanbul Beşiktaş’taki kanlı terör saldırısı nedeniyle pek çok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Bu kanallardan biri de Kanal D oldu. Pek çok polisin yaralandığı ve hayatını kaybettiği olayın ardından ulusal yas ilan edildi. Bu nedenle de Bodrum Masalı yeni bölümü ertelendi. Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe’nin başrollerini paylaştığı Bodrum Masalı’nın 16. bölümünün 1 hafta gecikmeli yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

En son bölüm 4 Aralık’ta yayınlanan dizinin son bölümünde Yıldız’ın kutuyu yakması, Faryalı’nın tüm umutlarını yok etmiş, Faryalı, hayatını tümden değiştirecek bir hamleyle yıllardır yaşadığı yeri terk etme kararı almıştı. Üniversite için İzmir’e giden Aslı, Ateş’ten uzak kalmamak için yeni yollar denerken, gizli hayranı Kuzey Işıkları’nın hâlâ peşinde olduğunu saklamak zorundaydı. Üstelik Alara da bu işi bozmak için işe koyuldu. Gözde hem otel hem de Evren’le ilgili büyük planına Gönenç’i dahil etti. Bir yandan da Faryalı ile Yıldız’ın arasındaki gerilime dahil oldu.. Kelebek ve Su yeni ilişkilerini Ateş’ten gizli yaşamaya başladı ancak ikilinin önlerine başka engeller de çıktı. Finale doğru yaşananlar ise hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmeyeceğinin kanıtıydı. Gözde ve Evren'in yasak aşkını bir kişi daha öğrendi.

 

BAKMADAN GEÇME!