Bodrum Masalı dizisi yeni bölüm fragmanında Ateş ve Kelebek'in planı tutacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı dizisi yeni bölüm fragmanında Ateş ve Kelebekin planı tutacak mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 13:20

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında bu hafta eğlenceli anlar çoğunlukta. Dizinin yeni bölüm öncesi ekranlara gelen fragmanında Ateş ve Kelebek kafe açmak için kolları sıvıyor. Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanında duygusal sahnelerde mevcut fakat bu bölüm önceki bölümlere biraz daha eğlenceli geçeceğinin sinyallerini verdi. Peki Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizini yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanları ile bu hafta oldukça heyecanlı bir bölüme imza atacak. Dizinin yeni bölümü için iki farklı fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal D'nin kısa zamanda büyük beğeni ile izlenen dizisi Bodrum Masalı bu hafta 5. bölüm ile ekranlara geliyor. Peki Bodrum Masalı 5.bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Bodrum Masalı 4. Bölüm'de; Yıldızlı Oteli kurtarmak için çabalayan Yıldız, Faryalı ve Gözde; Evren'in ihanetine uğruyor. Cahit’in kararı ile Ateş’ten uzak durması için Londra’ya yollanan Alara, Ateş olmadan yapamayacağını anlar ve babasına rağmen harekete geçer. Ateş ise, Alara ile aynı şehre gidebilmek için yüzme bursunun peşine düşer. Alara için, hayatı boyunca çabalamadığı kadar çabalamaya hazırdır. Aynı bursa Kelebek’in de talip olması iki genci karşı karşıya getirir.Cahit ise, Ateş ve Alara’yı bir araya getirmemeye kararlıdır.

Haberin Devamı

Faryalı, Yıldız ve Gözde üç ortak olarak oteli işletmeye çabalamaktadırlar. Evren bu ortaklıktan memnun değildir. Oteli satabilmek için yeni planlar yapar. Bu uğurda can düşmanı Cahit ile ortak çalışmayı bile göze alır. Bu durum Ergüven ailesinin tüm fertlerini etkileyecektir. Yıldız çocuklarından yana tavır alırken, Evren yine kendi çıkarını düşünmektedir.

Bodrum Masalı 5. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Gençler, iş kurma hayalleri ile ailelerini çıkmazdan kurtarma planları yapar! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 15 Eylül Perşembe Kanal D'de!

Bodrum Masalı 3. Bölüm'de; Yıldızlı Oteli kaybetmemek için kafa kafaya veren Faryalı ile Yıldız, beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyorlar!

Evren, Cahit’in verdiği bilgi ile tuzağa düşmüş, yeri tespit edilmiştir. Borcuna karşılık hapse girme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Polisten kaçar ve saklanır. Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir. Gözde ise Yıldız’ın Evren’e olan öfkesini Evren’i birlikte kaçmaya ikna etmek için kullanır. Yıldız’a olan aşkını kalbinin derinliklerine gömmüş olan Faryalı, kendisini hiç istemediği halde Ergüvenlerin ailevi problemleri ile uğraşırken bulur. Su, babasının kurtulması için çabalarken Kelebek’ten yardım alır. Cenk, Kelebek’i kıskanmaya başlar. Arkadaşı Uzay’ın da doldurması ile Su’ya karşı çok büyük bir hata yapmak üzeredir.

 

BAKMADAN GEÇME!