Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 22:18

Bodrum Masalı dizisi bu akşam yine sürprizlerle dolu gelişmeleriyle izleyici karşısına çıktı. Maya’nın Bodrum’da ev tutmasına Faryalı’nın yardımcı olması, yeni bir gerginlik yarattı. Olayların ardı arkasının kesilmediği Bodrum Masalı son bölümünün ardından Bodrum Masalı 36. bölümü merak konusu oldu. Peki, Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı yayınlanan 35. bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Bodrum Masalı'nın şaşırtıcı final sahnesi ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Evren, Gözde’nin karnındaki bebeğin düştüğünü öğrenen ve bunu Bora’ya söylemekle tehdit eden Lal’i kaçırmış, gizli bir yerde tutmaktadır. Bir yandan da Gözde’ye büyük bir sürpriz yapma hazırlığı içindedir. Savcılıktaki inceleme ilerledikçe Bora da köşeye sıkıştığını hisseder ve annesini yurtdışına götürmeye karar verir.

Maya’nın Bodrum’da ev tutmasına Faryalı’nın yardımcı olması, yeni bir gerginlik yaratır. Bu sırada korkulan olur, Faryalı ve Yıldız arasındaki problemler gençlerin arasının bozulmasına yol açar. Aslı, Ateş, Su ve Kelebek’in dördü de tartışıp birbiriyle küser.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Ateş ve Kelebek, Yıldız’ın itirazına rağmen Evren’i kurtarmak için tehlikenin göbeğine doğru yola çıkar. Ateş, Faryalı’nın yardım etmesine razı olmaz ama Faryalı ister istemez olayın ortasındadır. Evren’in amacı götürüldüğü yerden kurtulup Bora’yı bitirme planına devam etmektir. Bora bir yandan Evren’i durdurmaya bir yandan da Maya’ya yaklaşmaya çalışır. Maya ise onunla arasına mesafe koymakta kararlıdır. Hem Maya ve Aslı, hem de Yıldız birlikte seyahat planları yapınca Faryalı yine kızı ve sevdiği kadın arasında kalır.

Hesaplaşmak üzere Yıldızlı Otel’e giden Gözde, Su’nun ona karşı öfkesini kaldıramaz ve fenalaşır, hastaneye kaldırılır. Karnındaki bebeği çoktan düşürdüğünü gizlemesi artık imkansızdır.

BAKMADAN GEÇME!