Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanında Ateş her şeyi öğreniyor!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanında Ateş her şeyi öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 19:38

Bodrum Masalı yayınlanan 24. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça nefes kesen dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen dramatik dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş, duyduğu gerçek karşısında nasıl tepki verecek? İşte, Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen heyecan dolu dizisi Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri şoke edecek. Başladığı günden itibaren izleyicilerden oldukça olumlu tepki alan dizi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Ateş, Su ve Kelebek'in sevgili olduğunu öğrenir. Kardeşim dediği Kelebek'in böyle bir şeyi kendisinden saklamasına sinirlenen Ateş, Kelebek'le yüzleşiyor. İşte, Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ateş, Su ve Kelebek'in sevgili olduğunu öğrenir. Kardeşim dediği Kelebek'in böyle bir şeyi kendisinden saklamasına sinirlenen Ateş, Kelebek'le yüzleşir. İkili arasında gergin anlar yaşanır ve iki dostun arası açılır. Kelebek'e bir daha ona güvenmeyeceğini söyleyen Ateş soluğu Aslı'nın yanında alır ve onunla dertleşir. Ateş'e karşı yanlış yaptığını düşenen Kelebek, Ateş'e kendisini affettirmeyi başarabilecek mi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Faryalı ile yıllar sonra yeniden aşkı bulan Yıldız’ın mutluluğu, Bora’nın planlarını öğrenmesiyle beraber bozulur. Bora da Yıldızlı Otel’i tamamen kendisine mahkum bırakmak için hazırlık yapmaktadır. Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar.

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

BAKMADAN GEÇME!