Bodrum Masalı 23. bölüm fragmanında sürpriz..

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 23. bölüm fragmanında sürpriz..
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 08:33

Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında geçtiğimiz hafta Nejat İşler'in olacağı duyurulmuş ve bu gelişme heyecan yaratmıştı. Peki Bodrum Masalı'nın dün akşamki bölümünde neler yaşandı? İşte Bodrum Masalı son bölümde meydana gelen olay ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

5 Şubat Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 22. Bölümde Bora’nın Bodrum’a gelmesiyle ortalık karışıyor! Özel asistanı Lal ile birlikte gelen Bora herkesin hayatını etkiliyor! Gözde’nin üvey kardeşi olan Bora, Evren’i sahibi olduğu otelin başına geçirirken Ergüven Ailesi’nin peşini bırakmıyor! Yıldız, Su ve Ateş’in yaşadığı eve el koyulmasını sağlayan Bora’nın hedefinde kim var?

Bodrum Masalı son bölümde, evlerine el koyulan Yıldız ve çocukları Faryalı’nın işlettiği otele yerleşirler. Yıldız ile eski günlerine dönmek isteyen Evren, Gözde’nin Bodrum’a gelen ağabeyi Bora’nın etkisiyle yeni bir yola girmek durumunda kalır. Bora, Evren’i eski günlerindeki gibi bir otelin başına geçirirken, kardeşi ile evlenmesi şartını koymaktan geri kalmaz.

Bodrum Masalı 23. Bölüm Fragmanı yayında! Bora'nın gelmesi işleri zora sokarken, yaklaşan sevgililer günü ise, çiftleri bir hayli heyecanlandırır!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Şubat Pazar 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Yıldız, Faryalı ve Kelebek'i sevgililer günü heyecanı sarar! Ateş ve Uzay'ın bu özel güne olan bakışları ile romantizmi bulutların üzerinde yaşayanların tezatlığı yeni bölümün en keyifli anları olacağını gösterir. Bu özel günde neler yaşanacak? Bora'nın varlığı aşıklar üzerinde nasıl bir etki bırakacak? Uzay, 17 yıldır boş geçirdiği sevgililer gününe yanlız mı girecek?

Bodrum Masalı son bölüm özeti

Bora’nın gelişi başta Evren olmak üzere tüm Ergüven Ailesi’ni etkiler. Yaşadıkları evden çıkarılan Yıldız ve çocukları Yıldız Otel’e yerleşirler. Bora, Evren’i eski günlerine döndürürken kardeşi Gözde ile evlenmesini zorunlu kılar. Bu durumu Evren kabul etse de Faryalı’dan Bodrum’u terketmek istemesi olumsuz karşılık alır. Faryalı, bu durumu kabul etmezken Yıldız ile eski defterleri tekrar açarlar.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI'NIN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!