Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 22:54

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının heyecan seviyesi oldukça yüksek dizisi Bodrum Masalı'nda bu akşam nefes kesen dakikalar yaşandı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı. Son bolümde Ateş, Su ve Yıldız banka borcu nedeniyle evlerinden atıldılar. Faryalı, onları bu durumdan kurtarmak için kendi bildiği yollarla para aramaya başladı. Dizinin heyecan dolu son bölümünün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Bodrum Masalı 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerini oldukça heyecanlandırdı. Uzun süredir hiç bir dizi projesinde yer almayan Nejat İşler, Bodrum Masal'ı ile ekranlara geri döndü. Kanal D ekranlarının soluksuz takip edilen dizisi Bodrum Masalı'nda bu akşam nefes kesen dakikalar yer aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde hiç hesapta yokken Bodrum’a gelen Bora ve sağ kolu Yıldız'ın kurtuluş çabalarını baltalamak için devreye girdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için harekete geçtiler. Peki, Bodrum Masalı 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Gözde'nin kardeşi olarak diziye katılan Nejat İşler'in canlandırdığı karakterin adı "Bora". Üzerine titrediği ailesini kaybeden Bora, kardeşi Gözde'nin hamile olduğunu duyunca, kendisi gibi 'istenmeyen bebek' olan yeğeni için Türkiye'ye geri dönüyor.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ateş, Su ve Yıldız banka borcu nedeniyle evlerinden atılmışlardır. Faryalı, onları bu durumdan kurtarmak için kendi bildiği yollarla para aramaya başlar. Ateş ve Kelebek de aynı amaçla yeni işler peşindedir. Hiç hesapta yokken Bodrum’a gelen Bora ve sağ kolu Lal ise, bu kurtuluş çabalarını baltalamak için devreye girer. Bora ayrıca Evren ile Gözde ilişkisinin de merkezinde yer tutmaya çalışacaktır. Aslı, anne ve babasını ararken yeni bir ipucuna ulaşır. Bu arada Ateş, son zamanlarda uzaklaştığını hissettiği Aslı için bir sürpriz hazırlar.

TÜM BODRUM MASALI BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!