Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanında Faryalı gerçeği öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanında Faryalı gerçeği öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 21:41

Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanıyla çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi: Aslı, annesinin izini buluyor; Faryalı öğrendikleriyle büyük bir yıkım yaşıyor! Bodrum Masalı yeni bölümünde; Aslı'nın annesi kim? Uzay ile konuştuğunu öğrenen Aslı'nın yeni planı ne olacak? Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanı ve ipuçları detayda!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanında hesapta olmayan gelişmeler gün yüzüne çıkıyor. Kanal D'nin kısa zamanda büyük hayran kitlesi oluşturan dizisi Bodrum Masalı'nda bu hafta işler tam anlamıyla karma karışık oluyor. Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Yıldız'ın, Faryalı'dan çocuğu olduğu gerçeği ortalığı karıştırıyor. Bu çocuğun Ateş olma ihtimali kafaları karıştırırken yeni bölümün oldukça hareketli geçeceği fragmanda kendini hissettiriyor...

Bodrum Masalı 18. Bölüm'de; Ateş, başını belaya sokuyor; Yıldız hayatı için önemli kararlar alıyor!
Ateş’in para bulabilmek için girdiği araba transferi işi bekledikleri gibi gitmez. Arabanın bagajında genç bir adam bulurlar. Kelebek, Aslı ve Ateş, peşlerindeki polisten kaçmaya çalışırken, arabanın bagajında buldukları gencin kim olduğunu merak etmektedirler. Yıldız ise Evren’den boşanmaya kararlıdır. Verdiği kararı uygulamak için harekete geçer ama Evren boşanmamak için direnecektir.

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!