Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanı merak uyandıracak

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanı merak uyandıracak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 17:25

Bodrum Masalı 19. yeni bölüm fragmanı takipçilerini heyecanlandırdı. Romantizm temasıyla her bölümde farklı duygulara yelken açtıran Bodrum Masalı, 19. yeni bölüm fragmanı ile takipçilerine güzel dakikalar yaşatacağının sinyalini verecek.İşte, farklı duygular besleyen ancak, aynı hislere sahip olan bireylerin yeni hayatlara yepyeni umutlar taşınacağının göstergesi olacak Bodrum Masalı, 19. yeni bölüm fragmanı ile yine çok konuşulacak

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanına romantizm dozu yüksek sahneler damga vuracak. Genç ve deneyimli isimlerin bir arada bulunduğu Bodrum Masalı'nın ekrana gelecek bölümünde Yıldız yeni kararlar alacak. Peki, yeni bölümde Ateş ile Aslı, düştükleri tuzağın etkisini üstlerinden atabilecek mi? İşte, Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklara dair ipuçları!

Bodrum Masalı yayınlanan son bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyicilerin nefesini kesen dizisi Bodrum Masalı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Yıldız'ın söylediği şarkı yürekleri adeta dağlıyor. Tüm aşıklar oldukça romantik bir akşam yaşıyorlar. Evren ise bu duruma uzaktan bakmak zorunda kalıyor. İşte, Bodrum Masalı 19. bölüm fragmanı hakkında bazı detaylar 

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 19. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ateş’in para bulabilmek için girdiği araba transferi işi bekledikleri gibi gitmez. Arabanın bagajında genç bir adam bulurlar. Kelebek, Aslı ve Ateş, peşlerindeki polisten kaçmaya çalışırken, arabanın bagajında buldukları gencin kim olduğunu merak etmektedirler. Yıldız ise Evren’den boşanmaya kararlıdır. Verdiği kararı uygulamak için harekete geçer ama Evren boşanmamak için direnecektir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Aldatıldığını anlayan Yıldız, havaalanında uçağa binmek üzere olan Evren ve Gözde ile yüzleşir. Bu zor günlerde yanında yine Faryalı vardır. Su’nun da affetmediği Evren artık evdeki herkes tarafından dışlanmıştır. Aslı, evine giren Alara ve Uzay’a hesap sorar.

Öte yandan, Uzay’ın Faryalı Otel’deki ortaklığı gençlerin sinirini bozmaktadır. Ateş, ailenin reisliğine soyunur ama para bulmak için üzerine atlayacağı iş, başını hiç beklemediği bir derde sokacaktır.

BAKMADAN GEÇME!