Bodrum Masalı son bölümün ardından 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı son bölümün ardından 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 23:07

Bodrum Masalı bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen ve takip edilen dizisi Bodrum Masalı'nda bu akşam oldukça ilginç dakikalar yer aldı. Dizinin son bölümünde Evren'in gizli saklı çevirdiği sırlar açığa çıktı ve ekranlara damgasını vurdu. Aslı, gizlediği gerçeği Ateş'e söyledi ve gerçeği uzun süredir sakladığı için Ateş'in güvenini kaybetti. Son bölümün ardından izleyiciler Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren izleyenlerin vazgeçilmez dizisi haline gelen Bodrum Masalı bu akşam son bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti. Dizinin yayınlanan son bölümünde tüm gerçekler ortaya çıktı ve Evren'in bütün planları suya düştü. Aslı ise tüm sakladığı gerçekleri Ateş'e bir bir anlattı. Oldukça köpüren Ateş, Aslı'ya olan güvenini kaybetmeye başladı. Nefes kesen son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Bodrum Masalı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.

Haberin Devamı

Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

Kanal D'nin yaz sezonunda başlayan ancak başarılı performansıyla yeni sezona da damga vuran Bodrum Masalı'nın yeni bölümümde Evren ile Gözde'nin ilişkisi açığa çıkıyor; başta Yıldız olmak üzere herkesin hayatı derinden etkileniyor! Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır. Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

BAKMADAN GEÇME!