Bodrum Masalı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Kandırdılar beni

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Kandırdılar beni
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 14:53

Bodrum Masalı’nın akşam ekrana gelecek öncesi yayınlanan yeni fragmanlar dizinin takipçilerini meraklandırdı. Ekran macerasına bir hafta ara veren Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanlarında Evren’in ihanetinin ortaya çıkacağına dair görüntüler ön planda! Evren ve Gözde'nin sahnesine tanık olan Faryalı, gördükleri karşısında ne yapacağını bilemiyor. İşte, Bodrum Masalı 16. Bölüm fragmanları ve detaylar!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Genç ve dinamik isimlerin yanı sıra deneyimli kadrosuyla da adından  söz ettiren Bodrum Masalı 16. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Peki, bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak olan Bodrum Masalı’nda bu hafta neler yaşanacak? Faryalı, Evren'i Gözde'yle görüyor!  Evren ve Gözde arasındaki ilişki ayyuka çıkıyor, gerçekleri saklayan Aslı, gerçekleri zamanında söylemediği için pişmanlık duymaya başlıyor. İşte, çok konuşulacak sahnelerin sinyallerini veren Bodrum Masalı 16. bölüm fragmanları ve detaylar!

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Evren ile Gözde'nin ilişkisi açığa çıkıyor; başta Yıldız olmak üzere herkesin hayatı derinden etkileniyor! Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır. Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!