Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanında büyük sır ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanında büyük sır ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 12:40

Bodrum Masalı yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanıyla takipçilerine sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Dizinin yarın akşam ekrana gelecek bölümünde gizli kalmış bir mektup ortaya çıkıyor, Evren'in hırsı daha da artıyor. Peki, Bodrum Masalı 13. bölümde başka neler yaşanacak? İşte, Bodrum Masalı yeni fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı kin ve nefret duygusu ne kadar yoğun olursa olsun insanları mutlaka birleştirecek bir gücün olduğunu niteliyor. Kanal D ekranlarının her bölümü  ayrı bir etkileyiciliğe sahip olan dizisi Bodrum Masalı, 13. bölüm fragmanı ile izleyicilerin karşısındaydı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesi takipçilerine bazı tüyolar veren dizi, Su'nun yurtdışına çıkmak istemesi ve Uzay'ın buna engel olmak istemesini gözler önüne serecek. İşte Bodrum Masalı 13. bölüm fragmanı ve detayları

Üzüm’ün geçirdiği kalp krizi herkesi buluşturur. Duygular ve eski hesaplar açığa çıkar. Su’nun yıkılmış görünen ABD’de eğitim hayalleri, yeni tanıştığı biri sayesinde yeniden canlanır. Ateş, Kelebek ve Aslı bunu gerçekleştirmek için birleşirler. Uzay planlarını bozmak ister, üstelik bu sefer farklı bir ortağı vardır. Kelebek ve Aslı’nın başı öğrendikleri büyük sırla derttedir. Otelde verilen yemek Gözde, Evren, Yıldız, Faryalı için önemli bir geceye dönüşür.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Aslı'nın Ateş ile birlikte adada mahsur kalması kriz yarattı. Yediği balık yüzünden hastanelik olan Aslı, olanların babasının kulağına gitmesi nedeniyle zor durumda kaldı.  Alara'nın yaptıklarını öğrenen Ateş, sürpriz bir karar alarak ondan ayrıldı. Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzüldü. Aslı’nın başına gelenler, Faryalı ve Yıldız arasında da tartışma yarattı. Aslı ve Ateş yakınlığı Alara’yı kıskançlık krizlerine sokarken Kelebek’in Su’ya karşı tavırları, Cenk’in kıskançlık duymasına neden oldu. Öte yandan Yıldız’a yeniden kendini inandırmak isteyen Evren ise onu Faryalı’ya karşı doldurmaya çalıştı. Ancak Gözde'nin hamleleri Evren’in planının bozulmasına neden oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!