Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanında Filiz'den şaşırtan hamle

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanında Filizden şaşırtan hamle
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 15:51

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Yeni sezonu sürprizlerle dolu gelişmeleriyle açan Bizim Hikaye, dün akşam 39. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde aylardır kayıp olan sevgilisi Barış'ı eşi ve çocuğuyla gören Filiz adeta yıkıldı. Yeni bölüm fragmanında ise Filiz, Barış'ı şaşırtan bir hamlede bulunuyor. İşte, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı ve detaylar.

Haberin Devamı

Bizim Hikaye dizisinin yeni fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Son bölümde Barış’ın yaptıkları başta Filiz olmak üzere herkese hayal kırıklığı yaşattı. Özellikle Tufan’ın Barış’ı dövdüğü anlar şaşkınlık yarattı. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Filiz ise Barış'ın eşi ve çocuğuyla kaldığı evi buluyor. Ve intikam almak için evinin camını taş atarak kırıyor.

Barış’tan hayatının darbesini yiyen Filiz, bundan sonra kalbini bütün erkeklere kapatmış, kendini sadece kardeşlerine adamaya karar vermişti. Fakat çok geçmeden ikinci darbe de Minibollardan geldi. Zengin hayatına iyice alışmış olan Minibollar eski hayatlarına dönmek istememekte ve ablalarına karşı ilk defa ciddi şekilde cephe aldılar. Küçük kardeşlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Filiz’in artık tek amacı onları geri kazanmaktı. Bunun içinse para kazanması gerektiğini farkındaydılar. Bu yolda en büyük destekçileri Çiçek ve Tülay oldu ama işler umdukları gibi gitmedi ve en kötüsü ise hayat Filiz’i en beklemediği yerde Barış’la sınamaya devam ediyordu

BAKMADAN GEÇME!