Bizim Hikaye 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hikaye 1. bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 10:39

Bizim Hikaye 1. bölümüyle ekranlara 'merhaba' dedi Amerika'da yüksek reyting dereceleri elde eden Shameless dizisinin uyarlaması olan Bizim Hikaye'nin ilk bölümünde karakterleri tanıma fırsatı bulan izleyiciler yeni gelişmeleri öğrenmek için 2. fragmanı araştırıyor. Peki Bizim Hikaye 1. bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bizim Hikaye dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Bizim Hikaye dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerin oldukça beğenisini kazandı. Dizinin ilk bölümünün bitmesinin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak etmeye başladılar. Peki, Bizim Hikaye dizisinin 1. bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Haberin Devamı

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış’ın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır

BAKMADAN GEÇME!