Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan son bölümünde hareketli anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan son bölümünde hareketli anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 23:26

Bizim Hikaye dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diledi. Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemişti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bizim Hikaye dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fikri, Filiz’le yaşadığı son yüzleşmeden sonra kendini çocuklarına adamaya ve iyi bir baba olmaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diler. Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemiştir. Ameliyattan sağ salim çıkan Cemil ise Ömer’i yakalayabilmek için Filiz’e bir teklifte bulunur. Boşanma kağıtlarını imzalaması karşılığında bu teklifi kabul eden Filiz kendini tehlikeye atarken, her şeyden habersiz olan Barış işleri karıştırır.

Haberin Devamı

Fikri ise Filiz’le yaşadığı son yüzleşmeden sonra kendini çocuklarına adamaya ve iyi bir baba olmaya karar vermiştir. Elibollar tarafından ciddiye alınmayan Fikri kendini ispatlamak için uğraşırken annesiyle de Şeyma konusunda çatışır. Ancak Fikri’nin hayatına bir anda giren özel bir kadın her şeyi değiştirecektir.

Öte yandan Fiko ve Kiraz Darüşşafaka, Rahmet ise Ankara’daki bir üniversitenin sınavlarına hazırlanırken tüm okuyan Elibollar için yuvadan uçma vakti yaklaşmış görünmektedir...

BAKMADAN GEÇME!