Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları ve karakterleri kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları ve karakterleri kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2018 16:39

Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları ve karakterleri, filmi izleyen veya izlemek isteyen birçok kişinin araştırdığı konu olmaya başladı. Başrollerinde Hande Soral ve Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Biz Size Döneriz filminde, birçok ünlü isim de rol alıyor. İşte, Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları ve karakterleri hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Biz Size Döneriz filminin oyuncuları, birçok vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediliyor. 2017 yılında vizyona giren Biz Size Döneriz filminde Çağlar Ertuğul, Hande Soral, Fırat Albayram gibi oyuncular kadroda yer alıyor. İşte, konusuyla dikkat çeken Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları ve karakterleri hakkında detaylı bilgiler

BİZ SİZE DÖNERİZ FİLMİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ KİMLERDİR?

HANDE SORAL (LALE)

Hande Soral 2 Şubat 1987 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Oyunculuk hayatının başlamasındaki en büyük etken Komedi Dükkanı adlı yapımda bir bölümlük konuk oyuncu olarak yer alması olmuştur. Bundan sonra birçok dizi ve film teklifi alan başarılı oyuncu bu filmdeki performansıyla da adından çok söz ettireceğe benziyor.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL (AKIN)

Haberin Devamı

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Üniversitede makine mühendisliğinden mezun olan Ertuğrul üniversite yıllarından beri çeşitli sahnelerde roller almış ve daha sonra da bu alanda başarılı adımlarla ilerleyerek televizyon dünyasının aranan bir yüzü haline gelmiştir.

BESTEMSU ÖZDEMİR (DEFNE)

Bestemsu Özdemir 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Başarıl bir şekilde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk alanında ilerlemeye karar veren başarılı oyuncu dizi ve filmlerin aranan yüzü haline gelmiştir.

TARIK ÜNDÜZ (YUSUF)

Tarık Ündüz 4 Temmuz 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tiyatro ve sanata olan merakı tiyatrocu bir ailede yetişmesinden gelen oyuncu birçok dizi ve filmde başarıyla yer almıştır.

FIRAT ALBAYRAM (CAHİT)

Fırat Albayram 11 Ocak 1985 tarihinde Aydın’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olarak tamamlayan başarılı oyuncu bu alanda kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!