Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurovanın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2019 18:41

Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamı 40. bölümü ile ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan bölümünde Züleyha ve Yılmaz'ın ortadan kaybolması Hünkar'ı deliye çevirdi. Her yerde Yılmaz ve Züleyha'yı arayan Hünkar köşkü ayağa kaldırdı. Nefes kesen bölüm sonrası dizinin yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

ATV ekranlarında perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta 40. bölümü ile yayınlandı. Sırların iyice açığa çıktığı Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki bölümünde, Yılmaz Müjgan'a kötülük yapamayacağını düşündüğü için Züleyha ile kaçmaktan vazgeçti. Ancak Yılmaz Züleyha'yı baygın halde bulduğunda işler değiştirdi ve Adnan'ı da alıp hastaneye gitti. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Bir Zamanlar Çukurova'nın 40. bölüm fragmanları...

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha'ya kaçalım demek için gitmişken Müjgan'a bunu yapamayacağına karar veren Yılmaz, dönüş yolunda bayın vaziyette Züleyha'yı bulur. Züleyha Adnan diye sayıklayınca Yılmaz, geri döner ve Adnan'ın hayatını kurtarır. Henüz gerçekleri bilmese de Yılmaz, Züleyha ve Adnan'la ilk kez yan yana kalır. Yılmaz Adnan'ı bırakamaz ancak Hünkar gelene kadar.

Haberin Devamı

Züleyha ve Adnan ölümden dönerken bağ evi ve çiftlikte yer yerinden oynar. Züleyha ve Adnan köşkte köşe bucak aranırken, Hünkar hesap sormak için Fekeli'ye kadar gider.

Ortalık karışmışken Hatip Ağa ise bunu fırsat bilip cezaevine Demir'i ziyarete gider. Hatip Ağa'nın söyledikleri karşısında çıldıran Demir yine kendisinin hücre cezasında bulur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!