Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Yılmaz Akkaya kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu Yılmaz Akkaya kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 16:04

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakteri ile başrolde boy gösteren Uğur Güneş, izleyicilerin dikkatini çeken isim oldu. Züleyha ile evlenip bir yeni bir hayata adım atmak isteyen bir genci canlandıran Uğur Güneş, Yılmaz Akkaya karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir? İşte, o isim hakında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yılmaz Akkaya rolü ile Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Uğur Güneş, dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Yılmaz Akkaya, İstanbul'un yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli çocuğu, çalışkan bir aşık. Parada pulda şanda şerefte gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha'sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmak. Ama bir gün hayattan yediği bir darbe ile geleceği de hayalleri de tümüyle değişir. Sevdiği için elini kana bulayan Yılmaz'ın içine düştüğü kaçak hayatı onu hiç beklemediği yollara sürükler. Aşkı için her şeyi göze alan Yılmaz kaderine hükmedebilecek mi?

YILMAZ AKKAYA ROLÜNDEKİ UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

13 Ocak 1987 tarihinde dünyaya gelen Uğur Güneş,  İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandırmıştır. Ankara'da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlayan başarılı oyuncu Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncu TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırmıştır. Uğur Güneş İsimsizler dizisinde Kaymakam Fatih karakterini canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!