Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 23:16

Bir Litre Gözyaşı dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına geldi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bir Litre Gözyaşı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğradı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.

Haberin Devamı

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

 

BAKMADAN GEÇME!