Bir Litre Gözyaşı ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşı ne zaman yayınlanacak Yeni bölüm neden yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 20:11

Bir Litre Gözyaşı dizisi ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı diziseverler tarafından sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Pazar gecelerinin merakla beklenen dizi Bir Litre Gözyaşı'nın yeni bölümünde heyecan dolu anlar yaşanacak. Dizinin yayın saatinde yer almaması, diziseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Bir Litre Gözyaşı ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm neden yok?

Haberin Devamı

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanında en duygusal anlar yaşanıyor. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Cihan ve Mahir arasında geçen konuşma yürekleri dağlıyor. İşte, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Pantane Altın Kelebek ödülleri nedeniyle dizinin yeni bölümü gecikmeli olarak saat 20.45'te Kanal D'de yayınlanacak.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Figen, yaşanan olumsuzluklara rağmen her şeyin yoluna girmiş olmasından mutludur ama Muzo’nun beklenmedik bir hareketi Figen’in kafasının yeniden karışmasına neden olacaktır.

Diğer yandan Cihan’ın gördüğü bir rüya, hayata dair düşüncelerini kökünden sarsar. Bu durum en çok da Mahir’i kaygılandırıyordur

Haberin Devamı

Mahir, Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışırken Cihan’ın direnci, başlarına olmadık şeylerin gelmesine neden olur. Bu arada Elif’in okulundan gelen telefon Figen’i çok endişelendirir ve Elif’in neler yaptığını bulmaya karar verir.

BAKMADAN GEÇME!