Bir Litre Gözyaşı'nın son bölümü yine duygulandırdı | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşının son bölümü yine duygulandırdı | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 17:47

Bir Litre Gözyaşı dizisi yayınlanan 8. bölümüyle izleyicilerine heyecan ve duygu dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mahir, Cihan’a duygularını açmaya karar vermişken Hande’nin hiç beklemediği bir sürpriziyle sarsıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Bir Litre Gözyaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin rol aldığı Bir Litre Gözyaşı'nın 8. bölümü yine heyecan doluydu. Bir Litre Gözyaşı, 25 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelen son bölümüyle seyircileri adeta ekrana kilitledi. İşte, sevilen dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler ve yeni bölüm fragmanına dair bilgi...

Bir Litre Gözyaşı'ın gelecek hafta ekranlara gelecek 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan ve Mahir, yaşadıkları heyecan dolu günden sonra birbirlerine olan duyguları adını bulmaya başlamıştır. İkisinin de aşkları yavaş yavaş olgunlaşmaya başlar. Mahir ile güzel bir gün geçiren Cihan'a, karşılaştığı bir manzara büyük şaşkınlık yaşatır. Cihan, Mahir ve Hande'yi öpüşürken görür.

Haberin Devamı

Figen ve Muzaffer arasındaki ayrılık ise, son buluyor. Güzel bir akşam yemeği ile aralarındaki soğukluğu gideriyorlar!

BAKMADAN GEÇME!