Bir Litre Gözyaşı'nın son bölümü yine duygulandırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşının son bölümü yine duygulandırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 22:04

Bir Litre Gözyaşı dizisi bu akşam yayınlanan 5. bölümüyle izleyicilerine oldukça duygusal dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Cihan'ın ilerleyen hastalığı, büyük problemleri beraberinde getirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından gelecek hafta yayınlanacak 6. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Bir Litre Gözyaşı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Bir Litre Gözyaşı 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde; Cihan, en çok yapmak istediği şeyleri, Mahir ile birlikte gerçekleştirdi. İşte, Bir Litre Gözyaşı'nın yeni bölüm fragmanına dair bilgi ve son bölümde yaşananların özeti...

Yirmi beş yaşında hayata gözlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Bir Litre Gözyaşı'nın, gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Evlat, ailenin imtihanıdır. Figen ve Muzaffer için de durum pek farklı değildir. Karı-koca, Cihan’ın hastalığı ilerledikçe artan gerilimlerini birbirlerine yansıtmaya, birbirlerinin ebeveynliğini sorgulamaya başlarlar. Bu durum Muzaffer’i telafisi zor bir hataya sürükler… Öte yandan Cihan, Mahir ve Ali üçgeninde yaşanacak olaylar, büyük yanlış anlaşılmalara sebep olacak ve tüm bu tesadüfler sonucunda Cihan’ın öğreneceği büyük sır ise Cihan’ ı gerçek bir çıkmaza sürükleyecektir.

BAKMADAN GEÇME!