Bir Litre Gözyaşı 4. bölüm fragmanında Figen alt üst oluyor

Güncelleme Tarihi:

Bir Litre Gözyaşı 4. bölüm fragmanında Figen alt üst oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 18:13

Bir Litre Gözyaşı dizisi yayınlanan 4. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Figen tam her şeyi Cihan’a anlatma kararı almışken Selim’den öğrendiği haberle alt üst olur. İşte, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Cihan ve Mahir arasındaki yakınlık Ali'yi sinirlendiriyor. İşte, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Anne-babasının yaşadığı sıkıntılardan habersiz olan Cihan, aşka bir adım daha yaklaşır. Ali, ona bir yüzük hediye edecektir. Bu yüzük birlikte yaşlanmaya dair Cihan’dan istediği sözün bir simgesidir. Cihan, şaşırır, sevinir ama 18 yaşına girerken yapacağı ilk şeyin ‘sözlenmek’ olacağını hiç düşünmemiştir!

Cihan, her geçen dakika gerçeğe bir adım daha yaklaşırken, Figen ve Muzo kızlarına gölgesiz, mutlu bir gün daha yaşatmak isterler. Cihan için şahane bir doğum günü partisi hazırlanır. Her şey harika giderken kimsenin beklemediği acı bir olay bütün nefesleri kesecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!