Billur Kalkavan kimdir, sevgilisi Buğra Bahadırlı kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Billur Kalkavan kimdir, sevgilisi Buğra Bahadırlı kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2019 11:14

Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında, Acayip Hikayeler gibi dizilerle tanınan Billur Kalkavan, yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Uzun zamandır birlikte olduğu Buğra Bahadırlı ile çektiği fotoğraflar ve videoları sosyal medyadan paylaşan Billur Kalkavan’ın hayatına dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Billur Kalkavan kimdir, sevgilisi Buğra Bahadırlı kaç yaşında?

Haberin Devamı

Türk oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde doğdu Liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında 00:00-01:00 arası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı. Hafta içi her gün yayınlanan programa bir uzman katılmakta ve sorulara cevap alınmaktadır. 2012 de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. Billur Kalkavan, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buğra Bahadırlı ile birlikte. Sık sık birlikte videolar çeken ve programlara katılan özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Buğra Bahadırlı, 8 Şubat 1984 tarihinde dünyaya geldi. Buğra Bahadırlı aslen Ankaralıdır. Ankara Anadolu Lisesi'de okuduktan sonra lisansını Atılım Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde tamamladı. Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolü ile dikkatleri üzerine çekti.

BAKMADAN GEÇME!