Beyaz Show'da bu hafta kimler konuk olacak? Beyaz Show 13 Ocak fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showda bu hafta kimler konuk olacak Beyaz Show 13 Ocak fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 21:18

Beyaz Show'un bu haftaki konuklarını sevilen programın takipçileri merakla bekliyorlardı. Beyaz Show 13 Ocak konukları yayınlanan fragmanla beraber belli oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen talk show programı Beyaz Show, bu akşam oldukça eğlenceli bir bölümle ekranlara gelecek. Yeni sezonda iki haftada bir yayın yapan Beyaz Show programı bu hafta izleyicisiyle kavuşuyor. Peki, Beyaz Show'un bu akşam yayınlacak olan bölümünde hangi konuklar olacak? İşte, Beyaz Show 13 Ocak 2017 tarihli fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

Beyaz Show yepyeni bölümleriyle evleri şenlendirmeye devam ediyor. Yıllardır Beyazıt Öztürk’ün eğlenceli sunumuyla keyifli anlar yaşatan talk show programı, bugün 2017’nin ilk programıyla izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezonunda iki haftada bir yayınlanan ve her bölümü farklı bir yerde çekilen Beyaz Show bu hafta Viyana’dan evlere konuk olacak. Peki, 13 Ocak Beyaz Show konukları kimler? 

Televizyon ve müzik dünyasının sevilen isimlerini ağırlayacak olan Beyaz Show’a bu hafta İngiltere'de yetenek yarışmasında yaptığı gösteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Bonetics konuk olacak. Peki, başka kimler konuk olacak? Unutulmaz şarkılarıyla derin izler bırakan gönül adamı, Türk müziğinin babası Cengiz Kurtoğlu, sesiyle şarkıları ete kemiğe büründüren Türkiye’nin en güzel seslerinden Sertap Erener, oynadığı her karakterle ruhlarımıza işleyen bir duayen Rasim Öztekin, Türk sinemasının en komik ikilisi Ahmet Kural – Murat Cemcir, evlilik denilince akla gelen isim Esra Erol konuk olacak.

Haberin Devamı

BONETİCS KİMDİR?

İnstanüstü dans performansıyla hayran bırakan Bonetics, 2015 yılında İngiltere’de yayınlanan bir yetenek yarışmasıyla tanındı. Essex bölgesinde doğan Bonetics, dansın kendisini özgür hissettirdiğini ve kendini farklı yollara girmekten koruduğunu söylüyor. Vücudunu düşünülemeyecek şekillere sokabilen Bonetics, sanki kemik yokmuş gibi hareket edebiliyor. Sosyal medya hesalarındaki paylaşımlarıyla da dikkat çeken Bonetics’in takipçi sayısı her gün artıyor.

BEYAZ SHOW'DA EN SON NELER YŞAŞANDI?

 En son 30 Aralık’ta izleyicileriyle buluşan "Beyaz Show"a  "Sesi Gülen Adam" Koray Avcı, futbol programı sunucusu Ertem Şener, gündüz kuşağının en önemli isimlerinden Zahide Yetiş ve Seda Aktuğlu konuk oldu.  Survivor yarışmasıyla tanınan sempatik isim Seda Aktuğlu, çocukken aşık olduğunu itiraf etti; fakat, arkasından Beyaz'ın "Çocukken aşıktım" cümlesine takması ve esprili yaklaşımı herkesi çok güldürdü!  Zahide Yetiş, konuya sağlıkla girdi aşkla çıktı! Beyaz, başına gelecekleri önceden tahmin edip gardını aldı ve esprileriyle atağı bertaraf etti. Çok uzaklardan gelip burada profesyonel olarak oryantal dansı yapmaya başlayan Japon Milya Meg, Beyaz Show izleyicilerinin de ilgi odağı oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!